Строителният бум в Германия продължава: последните новини

Знаем, че когато говорим за европейска икономическа сила, не можем да не мислим за Германия. Всъщност това е една от икономически най-развитите нации в света. Искате ли номера?

Трето по обем на обмен на долари и БВП на пето място в световен мащаб по покупателна способност и в европейски мащаб заема първото място! Въпреки факта, че 1999 г. представляваше за тази държава загубата на част от нейната автономия, поради приемането на еврото, Германия все още остава един от стълбовете на цялата международна икономическа система.

Тази завидна сила включва всички сектори, особено сектора на недвижимите имоти.
От 2017 г. всъщност са издадени разрешения за строеж за изграждането на 340 000 домове, което е едно от най-високите цифри в сравнение с известното такова от 1999 година.
Оттук позитивната тенденция изглежда неудържима: 268 000 нови жилищни единици, 155 000 етажна собственост, 21 000 домостроени и еднофамилни домове.

Не е познал граници и все още не изглежда да се сблъска дори с преустройството на сградата. Всъщност през първата половина на 2019 г. бяха преструктурирани приблизително 47 800 имота, 40% от които представляват силен исторически и културен интерес.

Значителна помощ беше гарантирана от многото работници, които в търсене на богатство решиха да се преместят в Германия. Защо този избор? Причините са най-различни. Малко, защото безопасността, възприемана в тази страна, е много висока, както в икономическо, така и в социално отношение.

Освен това не трябва да подценяваме факта, че говорим за непрекъснато разрастваща се икономика, която предлага много възможности за работа на много и разнообразни професионални фигури. В допълнение чуждите студенти играят важна роля, като се има предвид, че всяка година те са гости на основните университети за проекта „Еразъм“. Следователно значително демографско увеличение, което позволи на строителния сектор първо, а след това и на недвижими имоти, да се обогати и да увеличи хоризонтите си именно въз основа на все по-инцидентното търсене на инвеститорите.

Силата на Германия се представя и от голямата умствена гъвкавост, присъстваща в тази страна. Всъщност не е лесно да се разберат нуждите на клиентите на пръв поглед, особено ако са чужденци, особено ако произхождат от различни възрастови групи и икономика. Е, и Германия беше много добра в това, толкова много, за да намери голям успех за около 80% от потенциалните европейски инвеститори.

Какво да кажа, изглежда, че тази положителна вълна не иска да спре. Очаква се всъщност е, че германската икономика в тези сектори винаги продължава с тази тенденция, до степен да влезне съседните нации в този бум, който по своето естество представлява исторически и културен произход, който не е толкова далечен от немския.

Каним ви също да продължите да четете нашите новини, за да бъдете в течение!

Търсене в Realigro

 

    сметка Realigro

    Информационен бюлетин

    • Twitter
    • Facebook
    • LinkedIn
    • Instagram
    2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
    Neikos Digital Agency
    1. Предпочитания

      Предпочитания За по-добро използване на сайта Realigro, настройте вашите предпочитания за език, валута, квадратни метри или квадратни инча.

      Задайте сега Да не се показва отново
    BB