Дестинациите за сън през 2019 г.? Тук са представени най-добрите, в които да инвестир

Кой никога не е искал да се откаже от всичко и да си тръгне за вечен празник?
Дори ако новата година току-що беше открита, мнозина са готови за радикална промяна. Независимо дали искате да се преместите на ново място, за да започнете от нулата или просто потърсете райско кътче, за да избягате от ежедневието, имаме 5 фантастични места, които можете да откриете!

Да започнем с първата, печелившата страна на Международния Индекс на Пенсиониране 2019: Панама. Централната американска перла е люлка на динамична, френетична столица, пълна с омагьосани плажове и с приятна температура през цялата година. Това е идеалната земя, особено за пенсионери, защото, благодарение на програмата, посветена на тях, кани всяка година много възрастни хора да се движат и да се радват на широка гама от безплатни и ефективни услуги.

На второ място е Коста Рика, лидер в екологичния сектор, но и тази година се отличава особено в сектора на недвижимите имоти. Определена като „Швейцария на Южна Америка“, днес тя запазва голям престиж във всички сектори на икономиката благодарение на ниските разходи за живот и лекотата за инвеститорите да купуват и притежават имоти и да получават бързо пребиваване. Тази „джунгла на Юга“ изглежда по-малко дива и по-технологична!

Макар често да е предмет на не особено приятни факти, особено на нивото на престъпността в тази страна, Мексико преживява период на бързо разширяване. През последните години най-важните градове в тази страна успяха да съживят туристическия сектор благодарение на местните чудеса. Дори секторът на недвижимите имоти, поради наличието на многобройни компании, които са избрали тази дестинация да се разшири, пое отново. Търсенето на имоти, които се развиха през последните години, е много силно, особено на жилищно ниво.

Еквадор се нарежда на четвърто място, с топъл и приятен климат като местното население. Излишно е да говорим за красотата на пейзажа, без силно технологично влияние, което гарантира уникалност на мястото. От гледна точка на недвижимите имоти, през последните три години е имало истинско реактивиране. Въпреки претоварването на имоти под наем през 2016 г. изглежда, че Еквадор е ударил сърцата на инвеститорите. Същият спад в цените на имотите осигури силен приток на чуждестранен капитал в сектора на недвижимите имоти.

И накрая, но не на последно място, това е европейска държава, която можем да наречем „caliente“. Испания е позиционирана в края на класацията. Със своята история и архитектура, които отразяват арабската култура, тя остава една от най-модерните нации в целия европейски континент. Невъзможно е да не си спомним Валенсия, прекрасния град на брега, който привлича много млади хора, които търсят забавление и възрастни, които желаят мир и спокойствие.

След като ви дадете тази информация, най-важният избор зависи от вас. Какво ще бъде правилната страна, която ще откриете през 2019 г.?

Търсене в Realigro

 

    сметка Realigro

    Информационен бюлетин

    • Twitter
    • Facebook
    • LinkedIn
    • Instagram
    2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
    Neikos Digital Agency
    1. Предпочитания

      Предпочитания За по-добро използване на сайта Realigro, настройте вашите предпочитания за език, валута, квадратни метри или квадратни инча.

      Задайте сега Да не се показва отново
    BB