Зелената революция за небостъргачите започва в Ню Йорк!

Десет законови акта, свързани с намаляването на емисиите на парникови газове, бяха приложени единодушно. Така започва една от най-модерните глави, посветени на опазването на околната среда за Голямата ябълка. Един от признаците, който несъмнено подчертава колко важен е този въпрос, но преди всичко как, самият пазар на недвижими имоти може да бъде силно повлиян от социалните промени.

Програмата беше кръстена като „Зелен нов курс“, подписана от кмета, който подчерта ползите, произтичащи от тази нова перспектива, както за околната среда, така и за самия пазар на недвижими имоти.
Нека вникнем в подробности, за да разберем как е възможно да съчетаем интереса към устойчивостта и възможността за възобновяване на основен сектор за голям град като Ню Йорк.

 Според самия първи гражданин, тази необходимост произтича от осъзнаването, че изменението на климата представлява значителна заплаха за големите градове, предвид наличието на изключително голям брой небостъргачи и структури от определен калибър.

Причина, поради която е от основно значение да се трансформират онези, които биха могли да бъдат от недостатъците, в точки на силата. Целта е сградите да се превърнат в устойчива и зелена оптика, като по този начин се намалят емисиите. Според статистически данни, свързани с пореформените прогнози, след прилагането на същите, резултатът ще бъде еквивалентен на елиминирането на около един милион автомобила от пътищата и свързаните с това предимства за здравето и общото здраве. Всички до 2030 година.

Икономическият аспект наистина не е изключен. Инициативата ще включва както новата, така и старата сграда, гарантираща нови райони, предназначени както за коворкинг, така и за жилищни структури или офиси, които ще донесат 27 000 нови употреби от тях и 23 900 нови работни места. Прекомерни и в същото време успокояващи фигури, ако разгледаме как, един от най-известните градове в света наистина може да направи разлика както по въпросите на околната среда, така и преди всичко в недвижимите имоти.

В подробности си струва да се подчертаят конкретните приложения на тази инициатива върху така наречените „мръсни сгради“. С тази терминология се споменават всички структури с размери по-големи от 25 000 квадратни метра, които, въпреки че представляват едва 2% от градското строителство, са тежки за опазване на околната среда. Следователно те ще бъдат обект на съкращения (свързани с емисиите), равни на 80%, чрез изменения и санкции за онези, които не спазват диктата на новата реформа.

Новите видове сгради несъмнено ще бъдат по-гъвкави от гледна точка на последващи промени и ще се основават на енергоспестяващи системи, използващи най-съвременни технологии и материали, които са лесно достъпни в природата.
Перфектно съчетание между защита на околната среда, устойчивост за бъдещите поколения и пазар, който винаги е подложен на силно търсене от различни видове.

Какво можем да кажем, се надяваме, че Голямата ябълка може да продължи да дава добър пример и да става все по-зелена!

Търсене в Realigro

 

    сметка Realigro

    Информационен бюлетин

    • Twitter
    • Facebook
    • LinkedIn
    • Instagram
    2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
    Neikos Digital Agency
    1. Предпочитания

      Предпочитания За по-добро използване на сайта Realigro, настройте вашите предпочитания за език, валута, квадратни метри или квадратни инча.

      Задайте сега Да не се показва отново
    BB