Държави, в които цените на имотите растат!

Знаем, че сега пазарът на недвижими имоти приема различни форми, които се различават според целевото търсене. Това се случва, когато все повече нови видове инвеститори решават да се появят в недвижими имоти. Независимо дали става въпрос за млади хилядолетия, стари хора, които търсят релакс, или бащи на семейства, които искат да започнат от нулата, няма съмнение: желанието да купи имот през 2019 г. изобщо не се е променило.

Въпреки увеличението на цените, в някои страни наистина непропорционално изглежда, че искането не е спряло.
Но решихме да анализираме подробно световната ситуация, особено като се опитахме да разберем как и най-вече къде цените на недвижимите имоти са достигнали толкова високи нива.

Луксозният сегмент в Япония, Испания, Сингапур и Съединените американски щати отбеляза отлични резултати още през 2018 г., което му позволи значително да се разшири през тази година, придобивайки нови портфейли от чужбина благодарение на оптимистична визия, гарантирана от стабилност икономически фонд.

Всъщност именно чуждите държави всъщност увеличиха увеличението на цените. В Сингапур например темпът на растеж на договорите за продажба се е увеличил до 11 процентни пункта по-висок от миналата година. Помним също, че Япония имаше допълнителна предавка, благодарение на ъпгрейдите, произтичащи от предстоящите олимпийски игри в Токио през 2020 година.

Що се отнася до недвижимите имоти на американеца, докато от една страна недвижимите имоти в Ню Йорк останаха непроменени, същото не може да се каже за Лос Анджелис, като имотите станаха със 7,7% по-скъпи спрямо миналата година.
Пазарът в Сан Франциско също е отличен, където продажбата на къщи с определена стойност (говорим за минимум 2 милиона долара) е претърпяла 16% увеличение на цената. Това, което разстройва, е паралелното увеличение на цените с това на търсенето, което изглежда не е обезкуражено, въпреки факта, че във всички страни по света все още има част от значителното население, което живее в трудни икономически условия.

Във Франция, от друга страна, кралицата на елегантността, дори и в недвижимите имоти, изглежда не е имала такъв принос, който да позволи на инвеститорите да обединят ресурсите си на пазара на недвижими имоти. Местното изкуство и красота не успяха да убедят търсенето да се появи на френския пазар.

Какво да кажа, изглежда, че като цяло луксозният пазар не знае криза от какъвто и да е вид. Въпреки това обаче остава ясно, че ситуацията не е еднородна в световен мащаб и че преди всичко част от успеха на сключване на договор за продажба зависи както от икономическите възможности на отделния инвеститор, така и от възприемането на икономико-политическата стабилност че страната успява да предава в международен план

Търсене в Realigro

 

    сметка Realigro

    Информационен бюлетин

    • Twitter
    • Facebook
    • LinkedIn
    • Instagram
    2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
    Neikos Digital Agency
    1. Предпочитания

      Предпочитания За по-добро използване на сайта Realigro, настройте вашите предпочитания за език, валута, квадратни метри или квадратни инча.

      Задайте сега Да не се показва отново
    BB