Пазарът на недвижими имоти на Фиджи процъфтява: апартаментите са във възход

Острови Фиджи, едно от най-красивите и девствени места в света. Намира се в сърцето на Тихия океан, има около 333 тропически острова, всички луксозни и с красиви плажове. Територия, оценена както заради безспорната си красота, така и заради гостоприемната и гостоприемна култура. Белите плажове и кристално чистото море привличат всяка година милиони туристи, желаещи да се отдадат на най-дивите места на архипелага или просто да се отпуснат пред уникален пейзаж. Тропичният климат и малкото документи, необходими за достъп до този рай, през годините насърчиха инвеститорите да закупят имот на Фиджи.


Но, според статистиката, през последните години се наблюдава истински бум на пазара на недвижими имоти. Разумната цена на недвижимите имоти е повлияла на интереса към тази земя, дори довеждайки до висока възвращаемост на наемите, въпреки наложената от правителството блокада. Трудно е да се идентифицира произходът на инвестирания чуждестранен капитал, но, разбира се, създаде „положителна вълна във всеки икономически сектор, като по този начин повиши националния БВП. Служителите в сектора на строителството и недвижимите имоти регистрират значителни приходи както за броя на инвеститорите, които се интересуват от закупуване на апартамент, така и за фирми и фирми, които желаят да се установят на тази територия. Ако преди това туризмът беше движещата сила на икономиката на Фиджи, сега секторът на недвижимите имоти се превърна в движеща сила. Сред елементите, които благоприятстват инвестициите в недвижими имоти, несъмнено си заслужава да споменем намаляването на разходите за земя и строителство. Наистина добър стимул за инвеститорите. Освен това финансовите институции приемат ценни книжа, които преди това са били блокирани, което води до възможността за препродажба на имота още по-лесно.

Това не е всичко. Предстоят нови проекти, особено в столицата, посветени на изграждането на иновации, без да се пренебрегва зеления аспект. Всъщност, има много инвеститори (частни и корпоративни), които искат да създадат имоти за туризъм и жилищни сгради с нулеви емисии, както и интелигентни. Ситуацията несъмнено е по-добра от предходните години, когато Фиджи премина през период на сериозна криза, за да доведе много потенциални купувачи до чужденци в търсене на по-добра ситуация. Заслужава да се отбележи и ситуацията на по-добра достъпност за чужденците в сравнение с жителите на пазара на недвижими имоти. Ограниченията за чужденците са почти нищо, за разлика от жителите, които са обект на ограничения, макар и малко ограничаващи. Бижуто в короната на недвижими имоти в Фиджи е несъмнено апартаментът. Няколко сгради са превърнати в апартаменти точно, за да отговорят на нуждите на потенциалните купувачи, но също така и да отговорят на въпросите за рентабилност, ефективност и ефикасност, които могат да бъдат малко амортизирани с еднофамилни къщи и студия. Надяваме се, че пазарът на недвижими имоти винаги може да продължи по този начин, като се възползва от вълната на иновациите и отворената икономика.

Подобни публикации

Търсене в Realigro

 

    сметка Realigro

    Информационен бюлетин

    • Twitter
    • Facebook
    • LinkedIn
    • Instagram
    2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
    Neikos Digital Agency
    1. Предпочитания

      Предпочитания За по-добро използване на сайта Realigro, настройте вашите предпочитания за език, валута, квадратни метри или квадратни инча.

      Задайте сега Да не се показва отново
    BB