Ямайски недвижими имоти: защо да инвестират сега

Ямайка несъмнено е една от най-уникалните островни държави в света. От името, което буквално означава „земя на извори“, е възможно да се разбере как е уникален по рода си на ландшафтно ниво. Това е третата най-гъсто населена англоговоряща страна на целия американски континент, с население, което произхожда от бивши африкански роби, достигнали острова през периода на европейско господство. Въпреки че историята на тази земя не е толкова щастлива, Ямайка понастоящем е едно от най-целевите места за инвеститори.

Със своя тропичен климат и високи температури всяка година тя посреща много туристи, които, влюбвайки се в страната, решават да се установят, купувайки имот.
През последните десетилетия пазарът е сравнително тих, така че ямайската тухла е много подценена. Но от началото на 2019 г. се наблюдава значително увеличение както в жилищните райони, така и в пространствата, предназначени за сътрудничество.

Институтът за планиране на Ямайка всъщност е отбелязал, че още през първото тримесечие на текущата година около 3 млрд. Долара са били инвестирани в ямайската тухла от бъдещите собственици, въпреки че световната криза навлезе в този райски кът.
Всички икономически сектори на страната, за разлика от много други островни държави, са забелязали особено увеличение по отношение на финансирането, което води до верижна реакция, която, както се очаква, ще продължи да се разпространява непрекъснато през следващите месеци.

Но защо, според експерти от индустрията, това ли е най-подходящото и удобно време за инвестиране в Ямайка?
Туризмът, който винаги е бил биещото сърце на страната, разширява центровете си на задвижване, като променя същото място за настаняване.
Бяха направени значителни инвестиции, които имат ясно подобрена местна инфраструктура, особено към многостранната собственост (публична и частна).
Следователно исканията не са все още високи по отношение на цифрите, но от гледна точка на предлагането цените са определено изгодни и лесно достъпни.

Всъщност тя започва от минимална база от 8000 евро за земя за строеж, докато тя се увеличава значително, когато се премества в апартаменти и стари вили, особено по крайбрежието.
Освен това трябва да се помни, че населението е изключително отворено и сърдечно; Друга причина, която подтиква бъдещите инвеститори да мислят за този толкова интересен остров.

Ето защо, една древна земя в своята култура, но силна в своята национална идентичност, успява да се откупи след години на господство, до степен да бъде считана за истинска мечта дестинация и идеалното място за инвестиране. Както винаги се надяваме, че тази положителна и оптимистична тенденция ще продължи с течение на времето, без никакви ограничения. Ами ако Ямайка беше вашата печеливша дестинация?

Търсене в Realigro

 

    сметка Realigro

    Информационен бюлетин

    • Twitter
    • Facebook
    • LinkedIn
    • Instagram
    2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
    Neikos Digital Agency
    1. Предпочитания

      Предпочитания За по-добро използване на сайта Realigro, настройте вашите предпочитания за език, валута, квадратни метри или квадратни инча.

      Задайте сега Да не се показва отново
    BB