Лас Вегас: рекордни цени!

Градове като Лас Вегас винаги са насочени от новини във всеки сектор. Дори и недвижимият такъв! Този път няма съмнение. Цените на жилищата в Лас Вегас достигат исторически максимуми! А офертата? Винаги е ограничен. Но нека разберем повече за тази ситуация.

Според това, което е съставено от основните институти, занимаващи се с проучвания на недвижими имоти, изглежда, че еднофамилните домове в Южна Невада се продават средно за 300 000 долара. Цена, която се увеличава с 4% в сравнение с септември миналата година. Дори цените на етажната собственост не са шега. Дори ако увеличението е 0,6%, остава факт, че във всяка област на недвижимите имоти се докосват прекомерни нива.
Увеличението обаче беше постепенно и търсенето остава силно, въпреки факта, че офертата е толкова строга. Защо тогава изглежда, че пазарът на недвижими имоти в Невада и Лас Вегас не търпи особени щети по отношение на сделките?

Е, въпреки че тази ситуация може да изглежда доста критична, остава фактът, че купуването на имот си заслужава (в този исторически момент). Във време, когато изглежда, че кризата отдавна няма, трябва да се търси решение по всякакъв начин, което да позволи на индивида да направи сигурна инвестиция, която може да даде плод във времето.
И какъв по-добър начин от инвестирането в недвижими имоти?

Призракът за връщането на криза предизвика у потенциалните купувачи желанието да приложат нови структури за недвижими имоти, въпреки че цените са се увеличили.
Но трябва да помним, че говорим за много конкретен град. Лас Вегас не е просто обикновен мегаполис на Невада. Но това е и едно от местата в света с много силна идентичност.

Но искате ли да знаете още един конкретен елемент от тази почти парадоксална ситуация? 25% от всички недвижими имоти, продадени в Невада, са закупени в брой. Симптом на популация от инвеститори, които абсолютно не искат да бъдат обект на ипотеки и / или дългосрочни заеми. Да живее нулевата ставка!

В заключение обаче решихме да включим важните точки (критични и по друг начин) на ситуацията, която преживява недвижимите имоти в Лас Вегас.
На първо място, общите сделки с недвижими имоти през септември. Около 995 000 000 долара за домове, комбинирани със 125 000 000 етажна собственост, небостъргачи и таунхауси. За общо увеличение спрямо миналата година от 20%.

Основните обеми произтичат от договори за продажба, характеризиращи се с бавни ритми в сравнение с миналата година. Максималният лимит за присъствието на имот на пазара на недвижими имоти в Лас Вегас е 60 дни.

Какво да кажа, ситуацията, макар да е критична, изобщо не изглежда да разстрои инвеститорите! Кой знае какви ще са последиците за недвижимите имоти в Невада? Докато чакате да ги откриете, ви каним да сте в течение на нашия портал, за да откриете най-новите новини!

Подобни публикации

Търсене в Realigro

 

    сметка Realigro

    Информационен бюлетин

    • Twitter
    • Facebook
    • LinkedIn
    • Instagram
    2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
    Neikos Digital Agency
    1. Предпочитания

      Предпочитания За по-добро използване на сайта Realigro, настройте вашите предпочитания за език, валута, квадратни метри или квадратни инча.

      Задайте сега Да не се показва отново
    BB