Нова Зеландия: Окланд е на върха за инвеститори в недвижими имоти

Анализирайки най-важните иновации на световния пазар на недвижими имоти, със сигурност не бихме могли да пропуснем една наистина необикновена нация! Винаги на гребена на вълната и всяка година привлича много туристи и бъдещи инвеститори, дори и в първите месеци на 2019 г. тя се е квалифицирала за най-уникалните си и редки черти. Земята, образувана от два острова, един от северния и южния, преживява голям успех по целия свят, но също и сред кивитата, жителите на тази земя.

Последните нови новини от Нова Зеландия са следните: пазарът на Окланд изглежда най-подходящ за потенциалните купувачи! Според статистиката, регионът е регистрирал преход към кривата на търсенето. Миналия март се наблюдава спад на средните цени на имотите, което позволява на купувачите да присвоят собственост на определено по-изгодна цена, разширявайки сегментирането на референтните инвеститори.

Тази ситуация обаче е положителна и за продавачите, които виждат себе си като действащи лица на пазар, който е очевидно по-бърз и ориентиран към "оживена икономика и отворен за международна търговия". По отношение на процентите средната цена на имотите в региона на Окланд е намаляла с 1,9% в сравнение с февруари.

Новите обяви също се увеличиха с 5% в сравнение с миналата година. В действителност, в действителност, къщите за продажба в този регион са се увеличили с 15,5%, сравнявайки тези параметри със същия период на 2018 г. Според икономисти, това е особено процъфтяващ период, тъй като тази тенденция не изглежда да е спряла. Но тази "страст" за новозеландската тухла не идва само от чуждестранни портфейли, но преди всичко от самите киви, които, отбелязвайки сегашното удобство, предпочитат да инвестират в закупуването на втори дом.

Следователно очакванията са по-реалистични и оптимистични от миналата година. Въпреки всичко, обаче, трябва да се отбележи, че Нова Зеландия е страна с пълна сила. Много много корабостроителници са посветени на изграждането на нови жилищни райони, а нарастването на населението е довело до бърз растеж на търсенето на нови офиси, особено в столицата.

Дори ако увеличението не е толкова значително, този успех се радва на цялостно предимство. Един от най-активните региони несъмнено е този на Уелингтън, който значително засилва нивата на запасите, но и благодарение на стабилните цени, позволява на купувачите да имат по-голямо спокойствие по време на предварителната покупка.

В някои части на страната обаче продажните дни на сградата са се увеличили леко. Тази цифра обаче е разбираема, като се има предвид, че големите градове винаги са привличали по-голям интерес от страна на инвеститорите, в ущърб на по-малките компании.

Намаляването на средната цена и големите инвеститори, са печелившото комбо, което довежда Нова Зеландия до рекордно високо ниво, което никога не е виждано преди! Какво да кажа, късмет на тази нация!

Търсене в Realigro

 

    сметка Realigro

    Информационен бюлетин

    • Twitter
    • Facebook
    • LinkedIn
    • Instagram
    2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
    Neikos Digital Agency
    1. Предпочитания

      Предпочитания За по-добро използване на сайта Realigro, настройте вашите предпочитания за език, валута, квадратни метри или квадратни инча.

      Задайте сега Да не се показва отново
    BB