Лас Вегас е страшно недвижимо имущество

Годината е на път да приключи, но е важно да разберем до края каква е истинската тенденция на недвижимите имоти в световен мащаб. Без да можем да направим общ анализ, тъй като би било пълно с изключения, днес ще се съсредоточим върху невероятното явление, характеризиращо Лас Вегас. Цените на жилищата постепенно се увеличават, което създава голямо влияние върху американските недвижими имоти.
Но как можем да определим количествено това увеличение? Колко се увеличава или намалява нивото на желание на имот поради това увеличение?

Днес ще разберем заедно, като дадем ясна картина на ситуацията. Изхождаме от предположението, че тенденциите в недвижимите имоти са останали сходни през цялата 2019. Това означава, че голям интерес предизвикаха съществуващите еднофамилни жилища, продавани особено на юг. Средната цена се поддържаше през последните няколко месеца на 300 000 долара (в сравнение с 290 000 през предходните месеци). Постепенното увеличение доведе до забавяне на обемите на продажби в сравнение с последните години. Очевидно къщите също остават повече време на пазара, но наличността на офертата все още е ограничена по отношение на разнообразието.

 Преди забавянето цените на къщите, ограничени до района на Лас Вегас, се покачиха, дори започвайки през 2012 г. Генерираните печалби достигнаха исторически максимуми. Фондът беше докоснат, когато цените достигнаха 118 000 евро, точно през януари същата година. Общият брой на продадените къщи, таунхауси и студиа е достигнат с обем от 2946 тома. В сравнение с миналата година, за домовете продажбите са увеличени с 5%, а етажната собственост - с 4%.
Снабдяването с местни жилища е под средното ниво, но остава на плавателно ниво с балансиран ритъм. Поради това трудностите при продажбите остават само в определени категории. И така, какви са акцентите на недвижимите имоти в Лас Вегас?

На първо място, стойността на проследените транзакции възлиза на 880 милиона долара за домове и повече от 101 милиона за етажната собственост. В сравнение с миналата година стойността на общите продажби се увеличава с 12% за домовете и 2,5% за етажната собственост. Въпреки бавното темпо, представено от шестдесетте дни имот остава в къща, тенденцията е положителна. Увеличението на цените не обезкуражи потенциалните купувачи, които все още са очаровани от красотата и възможностите, които Лас Вегас може да предложи.

Каква е перспективата за недвижими имоти през следващите месеци на новата година? Даването на конкретен отговор не е просто. Но ние ви насърчаваме да сте в течение на нашия портал, за да получавате всички новини, свързани не само с недвижимите имоти в Лас Вегас, но и по целия свят. В допълнение към многото съвети да направите дома си все по-привързан към новите тенденции на пазара на недвижими имоти!

Подобни публикации

Търсене в Realigro

 

    сметка Realigro

    Информационен бюлетин

    • Twitter
    • Facebook
    • LinkedIn
    • Instagram
    2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
    Neikos Digital Agency
    1. Предпочитания

      Предпочитания За по-добро използване на сайта Realigro, настройте вашите предпочитания за език, валута, квадратни метри или квадратни инча.

      Задайте сега Да не се показва отново
    BB