Купувачите отнемат твърде много време, за да си купят къща - това се случва на паза

Дали хората са твърдо решени или постоянно нерешителни, има неоспорим факт: купувачите на нови имоти отнемат 124 часа, за да намерят своя мечтан дом и да го купят. При анализ, основан на извадка от 2000 потенциални купувачи, беше установено, че са необходими повече от 10 дни преди подписването на договор за продажба.

От какво зависи това почти драматично увеличение на времето между фазата преди покупката и действителната покупка?
Като цяло това е отношение, което произтича от основна несигурност. Може би нациите, в които това явление е концентрирано, не гарантират ниво на прозрачност, което да позволи на инвеститорите да предприемат тази стъпка в пълното спокойствие и спокойствие.

Как продавачите могат да се справят с тази ситуация? И преди всичко, какво би могло да бъде решението, което да им позволи да сегментират собственото си търсене, за да избегнат тези забавени фази?
За да се насърчи по-бърза среща между търсенето и предлагането, е необходимо да включите възможно най-много подробности в рекламата си, за да се гарантира цялостна представа, която може да създаде ясна и лесно разбираема картина за всички бъдещи собственици на жилища.

Всъщност според статистическите проучвания, преди всичко новите Millennials, за които знаем, че доминират на световната сцена на пазара на недвижими имоти, се спираме на тези детайли, които могат да бъдат изключително дискриминиращи при подбора и избора на имот.

Преди да изберат имот, купувачите на възраст от 21 до 29 години отделят много време за подробния анализ на всеки детайл от имота, в етапа преди покупката. Вместо това се използват по-малко време от портфейлите на мъжете на възраст от 30 до 39 години, може би именно поради по-предстоящите нужди, дадени както по възраст, така и чрез отговорностите, ограничени до работната и / или семейната сфера.

Според предишното проучване би било по-полезно за купувачите и по-бързо за продавачите да прекарват повече време в априори по отношение на детайлите на имота, а не на физическото посещение на същото, ако вече не са в самото начало. необходимите условия, които дават задоволителна картина на въпросната къща.

Ще разберете добре, че ключът на всичко гравитира около понятието за придържане на идеи и конкретизиране на същите в къщата на вашите мечти.

Несигурната икономическа ситуация по света, предизвикана от световната криза, насърчи купувачи от цял свят да изберат имоти с по-критичен дух, който хипотетично може да задоволи техните нужди.


Причина за това, че прочутите 124 часа от времето, използвани, за да могат да избират, не са симптом за криза на пазара на недвижими имоти или за неспособността на продавачите да се свържат перфектно с търсенето. Всичко това обаче идва от силната "зрялост", разцъфтяваща в портфейлите на бъдещите купувачи, които преди да направят такава важна стъпка, искат да се уверят, че имат всички права, за да го направят!

Търсене в Realigro

 

    сметка Realigro

    Информационен бюлетин

    • Twitter
    • Facebook
    • LinkedIn
    • Instagram
    2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
    Neikos Digital Agency
    1. Предпочитания

      Предпочитания За по-добро използване на сайта Realigro, настройте вашите предпочитания за език, валута, квадратни метри или квадратни инча.

      Задайте сега Да не се показва отново
    BB