Новородените? Тук са най-удобните дестинации за покупка на имот!

Дали това е брак или съжителство, разбира се, със сигурност не можете да пропуснете покрив над главата си!
Закупуването на имот е всъщност един от ключовите приоритети, който позволява на двойките да могат напълно да се насладят на ежедневния си живот. Въпреки че не е малка инвестиция, остава фактът, че все повече млади хора купуват жилище, за да изградят своето бъдеще.

В Съединените щати това явление се разпространява в почти всички страни, но ние в Realigro със сигурност не оставяме малките подробности да избягат, както знаем, да направим разликата! Ето защо решихме да изберем областите, в които е възможно да направим наистина уникален бизнес!
Готови ли сте да ги откриете с нас?
Можем да започнем!

Да започнем с легендарния Сан Франциско, където сватбите достигат прекомерни цени, надвишавайки разходите, свързани с покупката на стандартен имот.

Сред скъпите градски брегове на Сиатъл, Бостън и Сан Диего, авансово плащане за подписване на договор за продажба, има минимална стойност от само 100 000 долара. Изключително скромна фигура, че за двойки, които решат да се преместят в тези известни градове, всичко може да изглежда по-малко от прекомерно! Имайки предвид цените на пазара, следователно, бихме се осмелили да кажем, че това е точно половината от общия размер на имота.

Сред пазарите на недвижими имоти във Финикс, Минеаполис и Атланта като цяло цифрите, които стоят на нивото на двойно в сравнение със средния брак, се открояват като авансови плащания. Дори и в този случай със сигурност не може да се каже, че пазарът не е печеливш!

Но какви са градовете, които представляват върха по отношение на авансите, за да могат да пригодят напълно нова собственост?

На трето място в класацията, ние идентифицираме град Питсбърг, който със своите $ 33,000 гордо защитава титлата на един от най-достъпните градове на пазара на недвижими имоти в Америка!
На второ място, с $ 29,000, се откроява Детройт, известната реалност, в която се е родила индустрията на Ford и добрата музика. Но това не е достатъчно, за да може такъв мултиетнически град да придобие титлата на най-желаната и удобна столица в цяла Америка.

Всъщност, или млади двойки, които копнеят за закупуване на нов имот, пригоден специално за вас, преди всичко знаят, че там е нейният, един от най-важните градове в рокен рол музикалната сцена, люлка на много известни музеи в целият свят: говорим за Кливланд.

За да получите стандартен имот, трябва да депозирате само $ 22,000!

Вие също бяхте изумени, нали? Така че, след като изкачихме класацията на най-благоприятните градове за Вашия портфейл с недвижими имоти, всичко, което трябва да направите, е да изберете този, който ви е най-подходящ!

Търсене в Realigro

 

    сметка Realigro

    Информационен бюлетин

    • Twitter
    • Facebook
    • LinkedIn
    • Instagram
    2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
    Neikos Digital Agency
    1. Предпочитания

      Предпочитания За по-добро използване на сайта Realigro, настройте вашите предпочитания за език, валута, квадратни метри или квадратни инча.

      Задайте сега Да не се показва отново
    BB