Защо собствениците на имоти се нуждаят от воля:

Всеки се нуждае от воля, особено ако имате активи за името си. Кой ще получи какво, ако нещо ти се случи? А ще предостави информация за хора, които наследяват нещо, особено големи активи като собственост. Когато става въпрос за разпределяне на активите от завещание, това ще зависи от това как човекът, който умря, го е оставил в завещанието. Волята е правен документ, който декларира информацията от овдовялата. Има някои случаи, много малко, които могат да бъдат оспорени, когато законът ще има предимство пред желанията на преминалия. Всичко трябва да бъде потвърдено с адвоката ви преди време.

Когато става въпрос за собственици на имоти, притежаването на част от земята е голям актив в зависимост от това дали се изплаща или не. Имущество, което се изплаща, се счита за капитал и е актив на собственика. Ако този човек продължи, какво се случва с имота сега? Това е, когато волята идва, защото собствеността ще отиде при лицето, което казва, че ще пожелае. Има няколко обстоятелства, независимо дали лицето, което е починало, има съпруг / съпруга и че имуществото им е оставено на тях. Отново, това трябва да бъде ясно очертано в завещанието.

„Според закона, освен ако някой, който е финансово зависим от починалото лице, не предяви иск, първите 200 000 долара се дават на съпруга на починалото лице, ако той или тя са решили да предявят правото си. Другата възможност е да се иска половината от нетната семейна собственост. Адвокатът може да помогне да се определи кой е по-добрият избор.
Всичко над 200 000 щ.д. се поделя между съпруга и потомците (например деца, внуци) според специфични правила. "
Ако няма кръвни роднини, се усложнява и е необходим адвокат.

Ако има един важен фактор, който да отнеме от тази статия, е да се направи воля, ако притежавате собственост и вече не сте я създали. Животът е ценен и всичко може да се случи по всяко време. Важно е да имаме всичко в ред, защото парите и имуществото са големите проблеми, когато става въпрос за наследяване на чуждо имущество и главно защото не е било ясно в нея. Ясните инструкции ще премахнат мъката и объркването, когато става въпрос за подреждане на нещата след това и за разделяне на всичко.

Търсене в Realigro

 

    сметка Realigro

    Информационен бюлетин

    • Twitter
    • Facebook
    • LinkedIn
    • Instagram
    2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
    Neikos Digital Agency
    1. Предпочитания

      Предпочитания За по-добро използване на сайта Realigro, настройте вашите предпочитания за език, валута, квадратни метри или квадратни инча.

      Задайте сега Да не се показва отново
    BB