Калифорния и лимити за наем

Какво се случва в Калифорния, което е толкова важно в недвижимите имоти? Екипът ни реши да проучи тази нация, като откри, че ... Любопитни ли сте да научите повече? Е, тогава просто трябва да продължите да четете нашата мини-статия. Днес създадохме статия, фокусираща се върху "аномалната" ситуация, която бушува в тази американска федерална държава. Но нека направим крачка назад, преди да стигнем до сърцето на темата.

Точно в Калифорния всъщност беше приет закон, който ще влезе в сила през 2020 г. Закон, носещ подписа на Гавин Нюзън, управителя на най-богатия щат в Съединените американски щати.
Определен като „Закон за защита на наемателите“ включва около осем милиона апартамента.

Точно половината от всички домове, обвързани с договор за наем. Как се реализира? Няма да е възможно да увеличавате наема с повече от 5 процентни пункта всяка година за всички домове, които са строени повече от 15 години.

Въпреки това няма позоваване на частни къщи. Но към тези, които принадлежат към големите групи за недвижими имоти или, още по-добре, към големите регистрирани компании. Какво ще трябва да направят собствениците? Без съмнение посочете основните причини, свързани с хипотетичното нарушение на договора.
А кои са най-често срещаните?

- просрочията
- щети на къщата
- Възстановяване на собственост
- преструктуриране

Каква е ползата след това да започне подобен закон? Сред предимствата на тази маневра е основната необходимост от защита на потенциалните наематели от хипотетични увеличения на наема и изгонване.
Подобна ситуация се появи в Орегон. Всичко това, също и в случая, е насочено към ограничаване на прекомерното увеличение на цените (в наемите), за да се защити страната на търсенето.

Известно е, че световният пазар на недвижими имоти през последните години претърпя не малко шейкове. На първо място, тези, произтичащи от активното влизане на Милениалите. Все по-взискателна категория, която се излива главно в подписването на лизингови договори. Прекомерното нарастване на търсенето в тази област очевидно е повишило цените. Физиологично последствие, но което рискува да се върне обратно в патологичното.

Е, няма конкретна сигурност за това как тези политически инициативи могат да бъдат успешни. Всичко зависи от набор от фактори. Политическата нестабилност, елиминирането на плащанията чрез използването на ипотеки, в полза на паричните плащания и дори миграцията, със сигурност са повлияли негативно на цялата световна система за недвижими имоти. Еластичността е предпочитана пред твърдостта.

 Според водещи икономисти и отраслови експерти, рискът е да се види "обезценен" пазар, който да отговори на нуждите на клиентите, все по-малко склонни да плащат големи суми пари.

И така, какво ще се случи в следващите месеци? Въпреки че нямаме страхотни данни, които да ни накарат да изразим определени прогнози, можем да ви уверим, че винаги ще бъдем в течение по темата. Всичко, което трябва да направите, е да се консултирате ежедневно с нашия сайт, за да проследите активно последствията от световния пазар на недвижими имоти!

Подобни публикации

Търсене в Realigro

 

    сметка Realigro

    Информационен бюлетин

    • Twitter
    • Facebook
    • LinkedIn
    • Instagram
    2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
    Neikos Digital Agency
    1. Предпочитания

      Предпочитания За по-добро използване на сайта Realigro, настройте вашите предпочитания за език, валута, квадратни метри или квадратни инча.

      Задайте сега Да не се показва отново
    BB