Как да подобрим терасата? Последните новини!

Дори и топлия сезон да приключи, добре е да се подготвите за следващия. Какво е мястото на вашия дом, което ви кара да мислите за релакс, слънце и празници?
  Без съмнение терасата? Днес решихме да ви дадем някои съвети как да го направите наистина уникален, следвайки последните новини за следващия сезон!
Ако сте толкова готови и вече с ума си за празниците, можем да започнем!

Първо, трябва да изберете тема. Как да направим терасата уникална? Простотата е водещата дума на 2020 г.! Няма нужда да разстройвате околната среда, като въвеждате твърде много аксесоари за обзавеждане! Бихме рискували да създадем смесица от стилове и цветове. Освен това терасата също ще загуби усещането за „щастлив остров“. Следователно, да на минимален стил и не на комбинация от ексцентрични цветове! За да сте в съответствие с модата през 2020 г., препоръчваме да се възползвате максимално от аксесоари като килими, възглавници и малки масички със същия цвят. Хармонията започва от детайлите!

След преминаване на първата стъпка, ние продължаваме по задължителните класове, за да направим вашата тераса най-добрата!
Вторият елемент е изцяло зелен! Правилно се оправи! Растения по желание! Дори и без да харчите цяло състояние, е възможно да разкрасите своя кът за релакс с малко зеленина. Очевидно селекцията на растенията зависи от различни фактори. На първо място от вашето местоположение. Ако живеете на тенденциозно топли места, можете да изберете за сочни растения. Ditto, ако нямате зелен палец (знаете, сукулентите са подходящи за тези, които не са толкова постоянни в грижата за зеленината). Ако живеете в по-влажни или студени райони, можете да се отдадете.

Трета стъпка в създаването на вашата тераса в стил 2020: светлините! Неизбежни във всеки ъгъл на къщата, те със сигурност не биха могли да присъстват и тук! Особено през лятото светлините създават определено по-приветлива, почти вълшебна атмосфера. Независимо дали са електрически крушки (минимални и ретро) или малки светлинни пътеки, важното е, че има много светлина.
Безполезно е, светлината никога не излиза от стил!


Четвъртата стъпка, която трябва да направите, ако искате да срещнете модата за вашата тераса 2020, е да фосилизирате върху стена и да я подобрите. След това изберете стена, която може да бъде увеличена. Сред вариантите в съответствие с новия авангард припомняме многоцветните текстури (само ако останалите стени са боядисани в меки нюанси) или още по-добре, създавайки вертикални градини.

Но за да превърнем терасата във вашия райски кът, със сигурност не бихме могли да я пренебрегнем: хамака. Елементът, който представлява абсолютна релаксация. Малко за неговото люлеещо се движение, малко за идеята да бъде спряно, това ще бъде мебелното допълнение, което със сигурност няма да липсва.

Съветите да направите терасата си в горния край са приключили! А готови ли сте да изградите вашата зона за релакс?

Подобни публикации

Търсене в Realigro

 

    сметка Realigro

    Информационен бюлетин

    • Twitter
    • Facebook
    • LinkedIn
    • Instagram
    2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
    Neikos Digital Agency
    1. Предпочитания

      Предпочитания За по-добро използване на сайта Realigro, настройте вашите предпочитания за език, валута, квадратни метри или квадратни инча.

      Задайте сега Да не се показва отново
    BB