Милано и лукс за недвижими имоти: новината

Както вече споменахме, пазарът на имоти под наем се радва на особен успех. Малко за по-голямата гъвкавост, която е гарантирана за бъдещите наематели, малко за удобството на плащането, разпространено във времето. Накратко, остава фактът, че наемният сектор расте с главозамайващи темпове.

В Италия, в един от основните градове на багажника, Милано, се наблюдава значително увеличение на пазара на наеми. В последния семестър говорихме за 4 процентни пункта повече, докато в другите големи градове говорим за увеличение с 0,8%.

Появява се и нова тенденция, винаги свързана с лизингови договори. Това на къси наеми. Според основните статистически данни дори през следващите години разликите между традиционния наем и късият наем дори ще достигнат нула. Следователно ще има реална отмяна.

За да насърчи тази нова тенденция, дори бъдещата Олимпиада през 2026 г., която ще насърчи много студенти, но и работници да се заселят временно в този град. Очакват се над 200 000 нови жители!

Но истинският процес на преустройство е част от луксозния пазар. Има завръщане към 50-те години, по отношение на интериорния дизайн. Всеки, който има „идея за дома, със сигурност не може да се зарадва от класическия модел на милански буржоазен дом.
„Вечна елегантност, лишена от ексцесии, но в същото време особена. Средите се връщат да бъдат живи, богати на идентичност, но в същото време изключително функционални. Марката в Миланския договор активно участва в този процес, създавайки истинска колекция, която ще бъде приета в основните жилищни структури на луксозния сегмент.

Как ще бъдат структурирани най-луксозните къщи, готови за отдаване под наем?
Всичко е фокусирано върху преустройството на пространствата, придавайки по-голямо значение на идентифицирането на пространства. Зоните за вход задължително трябва да бъдат оборудвани с килери и палта, а освен това ще бъде задължително създаването на континуум между дневната зона и кухнята. Раздялата ще бъде само функционална, но не и пространствена. Причина защо ще бъдат инсталирани стъкловидни решения.

За преустройството на кухненската зона районът на Миланския договор препоръчва строго еногастрономически подход. Какво имаме предвид? проучването на оформлението се основава на наличието на две колони, които могат да разделят различните зони, които винаги принадлежат на кухненското пространство. Така в рамките на една и съща зона ще има ъгъл за подготовка, миене, потребление и полуостров, но само разделени от тези „колони“, които не са твърде натрапчиви.

Във всичко това е много важно да се помни и социалната стойност на домашната среда. Да стартираме просторните маси до максимум 12 места!

И да отделим жилищната зона от тази нощ? Да до коридорите, но не твърде просторни. По-скоро те ще бъдат експлоатирани като „контейнери“. Елегантен и функционален начин да придадете още повече характер дори на най-немислимите области!

Подобни публикации

Търсене в Realigro

 

    сметка Realigro

    Информационен бюлетин

    • Twitter
    • Facebook
    • LinkedIn
    • Instagram
    2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
    Neikos Digital Agency
    1. Предпочитания

      Предпочитания За по-добро използване на сайта Realigro, настройте вашите предпочитания за език, валута, квадратни метри или квадратни инча.

      Задайте сега Да не се показва отново
    BB