Bye bye Paris: луксозните недвижими имоти имат опора в Кения

Най-известните туристически дестинации винаги са били европейските столици.
Royal London, романтичният Париж, земята на свободата в Амстердам, Рим, люлката на световната история, винаги са били в интерес на инвеститорите в недвижими имоти, които искат да построят имот от нулата или, още по-добре, да си купят къща.
 Въпреки очарованието на европейските градове изглежда, че винаги е безсмъртен, изглежда, че в тухления свят нещата наистина са се променили.
Вече не е всъщност този континент, който държи първенството, но слушайте, чуйте, Африка! И коя от 54-те африкански държави е пробила сърцата на инвеститорите в недвижими имоти? Кения!
 Така че, ако сте любопитни да разберете точно къде е по-добре да си купите имот в Кения, но преди всичко, защото тази земя сега води към други европейски дестинации, просто трябва да прочетете тази малка статия, но наистина актуална, с всички новини от 2019!
Какви са причините, поради които повечето инвеститори са купили имот в Кения?
Безспорно климатът: многогодишно топлина, която варира от 30 ° C сутрин до 28 ° C вечер, с лек температурен диапазон, който обаче е повлиян от висока влажност. Природните резервати са имали своята привлекателна сила при избора на тази дестинация за недвижими имоти. 19 са тези, които са предназначени за лов (които привличат предимно любителите на полето за разнообразие от дивеч), но липсва, за любителите на природата, защитените природни територии.
 Националният резерват Шаба е безспорно един от най-красивите и известни, но също така помним лагера Луалени и природен парк Цаво Сафари, където е възможно да има пряк контакт с флората, но най-вече с африканската фауна. Дори и морската туристическа дейност позволява на тази държава да подобри националния БВП и като цяло глобалната видимост на тази нация.
Според анализ на недвижимите имоти, около 4% от по-богатите инвеститори са решили да спестят спестяванията си в изграждането на вили за мечти на брега. Но кои са основните инвеститори в тази страна?
 На първо място, намираме Англия (около 63% от пазара на недвижими имоти е заета от английската столица), следвана от Испания, САЩ, Швейцария и не на последно място, Франция. Но това не е всичко. Кения все повече се разраства, поради което притежаването на имот в тази държава позволява да се получат гаранции във всички сектори.
Със своята стабилност от административна и политическа гледна точка, тя направи възможно запазването на приемственост в икономиката, водещо до нетно подобрение в инфраструктурния сектор.
Визията на Кения за 2030 г. е целта, която правителството си е поставило за цел да постигне, а годишният ръст от 9,7% средно във всички икономически сектори несъмнено е предупреждение за потенциалните купувачи, които са решили да преминат действие.
Найроби, столицата, привлича много капитали за недвижими имоти всяка година. Цените? С € 90,000 можете да спечелите къща на брега, а ако се интересувате повече от хинтерланда, може би една луксозна вила, можете да получите около 200 000 евро. Какво да кажем, изглежда, че Кения буквално е "погребала" историческите дестинации!

Подобни публикации

Търсене в Realigro

 

    сметка Realigro

    Информационен бюлетин

    • Twitter
    • Facebook
    • LinkedIn
    • Instagram
    2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
    Neikos Digital Agency
    1. Предпочитания

      Предпочитания За по-добро използване на сайта Realigro, настройте вашите предпочитания за език, валута, квадратни метри или квадратни инча.

      Задайте сега Да не се показва отново
    BB