Как изглежда пазарът на недвижими имоти в Охайо? Ето последните актуализации

Изглежда, че въпреки факта, че в много части на света лятото е бавно да пристигне, температурите вече са високи в Охайо.
Не, ние не говорим за климата, а за най-активния пазар на недвижими имоти някога за държавата с капитал Колумб.

Статистиките говорят сами за себе си: това е идеалното време за инвестиции: ако от една страна строителният сектор се увеличава, от друга страна запасите вече са изчерпани, тъй като търсенето постоянно нараства. И въпреки факта, че цените на имотите в момента се покачват, пазарът изглежда не познава граници.

По-специално, град Колумб, четиринадесети по големина в Съединените американски щати, е единственият, който е установил 10% ръст между 2010 г. и 2018 г. t
Нека разгледаме някои статистически данни, за да разберем по-добре какви са силните страни на тази нация.

Средната стойност на имот в Кълъмбъс е около $ 150,000, праг, който показва силно увеличение в сравнение с предходната година (+ 7%). Средната наемна цена, от друга страна, е 1300 долара, много по-ниска от средната за другите съседни държави.
Тенденциите на пазара на недвижими имоти също показват удивителна скорост на покупка и много по-оживена икономика.

Но портфейлите, които се хранят с цялото, не се извличат единствено и единствено от местното население. Наистина, много чуждестранни инвеститори виждат тази нация като решение на монотонния и повтарящ се живот, може би дори липсват задоволителни възможности за работа.
 
Що се отнася до пазара на жилищни имоти, продажбите на вътрешния пазар започнаха да нарастват още през ноември 2018 г., а най-популярните квартали в столицата бяха следните:

N 4th St / E 2nd Ave.
N 4th St / E 11Th Ave.
Център на града / Франклин U
W Broad St / Starling St
N 4th St / Chittenden Ave
Summit St / E 11Th Ave.
W Spring St / Neil Ave
Колумб колеж по изкуства и дизайн / Cleveland Ave.
Neil Ave / W 2-ри авеню
N High St / W Lane Ave.

Друг елемент, който е от полза както за инвеститорите, така и за собствениците, е много ниската цена на живот, в допълнение към топлото и гостоприемно гостоприемство на местното население. Идеална комбинация, която позволява на бъдещите граждани да направят още по-информиран избор, в ущърб на други метрополисни градове, принадлежащи към съседни държави.

Какво да се каже, се надяваме, че тази нация може да продължи безстрашно с тенденция, все по-ориентирана към подобрение, без да губи своята историко-културна идентичност.

Ето защо, ако се интересувате да станете американски гражданин или просто мечтата ви е да купите имот, без да жертвате удобство, решението е с една дума: Охайо.

Търсене в Realigro

 

    сметка Realigro

    Информационен бюлетин

    • Twitter
    • Facebook
    • LinkedIn
    • Instagram
    2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
    Neikos Digital Agency
    1. Предпочитания

      Предпочитания За по-добро използване на сайта Realigro, настройте вашите предпочитания за език, валута, квадратни метри или квадратни инча.

      Задайте сега Да не се показва отново
    BB