Нови хоризонти в Дания: иновациите в недвижими имоти от Копенхаген

Известно е, че сред най-богатите държави в света, тези в Северна Европа несъмнено се открояват, изключително строги както по отношение на климата, така и по отношение на организацията.
 Именно силата, присъща на културата на тези популации, донесе многобройни предимства в икономическо и финансово отношение на всички сектори на местните икономики.

По-специално днес решихме да се замислим за държава, която е високо оценена от инвеститорите, особено през последните години. Става дума за Дания, истинско царство, характеризиращо се със силна културна идентичност и все още жива литературна традиция.

Защо, питате, избрахме Дания? Според последните новини, тази нация преживява доста здравословен период за пазара на недвижими имоти.
Търсенето е достигнало исторически върхове и такива ниски нива позволяват на инвеститорите да купуват имот при максимално удобство. Изглежда, че "бъдещият" сегмент за Копенхаген е идентифициран при изграждането на коворкинг и офис пространство.

Особеността на новите структури, които ще доминират на датския пазар на тухли, се дава от близостта на една и съща към предприятията и големите инфраструктури, при много ниски разходи. Не е случайно, че има подобен обрат в сравнение с европейския среден, където цените на имотите се увеличават в най-динамичните райони на метрополиса. Този избор представлява перфектният брак между инвеститорите, които желаят да закупят нов имот в едно от най-привлекателните места в света, и хипотетични работодатели, които трябва да намалят разходите, за да могат да стимулират заетостта, като значително намаляват чумата на "безработица.

Обемът на инвестициите, останали в офисния сектор, през миналата година е бил около 2 млрд. Евро, а сделките за инвестиции в логистични и индустриални имоти почти се удвоиха, от 4.5% до 8%. Друг елемент от фундаментално значение е даден от прогнозите за втората половина на 2019 г. Според експертите от икономиката в сектора в действителност изглежда, че през годината ще има положителни резултати, потвърждаващи тези, които бяха открити през 2019 година.

Дори жилищният сектор не знае граници, като се има предвид и бумът на младите милениани, които, все по-динамични и готови за новите разработки, предлагани от пазара на недвижими имоти, вече не могат да изберат договори за наем, а сключват договори за продажба.
На първо място в Копенхаген и други по-малко известни градове гарантират на Дания да се представи като лидер на Северна Европа по отношение на европейския свят на недвижими имоти.

Не на последно място е вниманието към зеления и интелигентен аспект на същите къщи и структури. На пазар, който все повече се ориентира към иновации и гъвкавост по отношение на международните сделки, не трябва да липсва необходимостта от съчетаване на модерността с вниманието към околната среда.

Какво да се каже, се надяваме, че този бум не е моментален и че много други съседни нации могат да последват примера на Дания.

Търсене в Realigro

 

    сметка Realigro

    Информационен бюлетин

    • Twitter
    • Facebook
    • LinkedIn
    • Instagram
    2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
    Neikos Digital Agency
    1. Предпочитания

      Предпочитания За по-добро използване на сайта Realigro, настройте вашите предпочитания за език, валута, квадратни метри или квадратни инча.

      Задайте сега Да не се показва отново
    BB