Луксът няма граници в Хавай: това се случва

Хавайските острови, както знаем, са емблема на релаксация, уелнес и хубаво време по целия свят. Кой никога не е искал да живее период от живота си в този ъгъл на рая?
През последните години много инвеститори са решили да закупят имот на един от тези острови, въпреки че цените не са толкова достъпни за всички.

Основният сегмент от страна на търсенето всъщност все повече намалява и се ограничава до публиката с големи финансови възможности. Луксът изцяло доминира над тази нация, особено на остров Оаху.
В последния период, всъщност, сделките бяха сключени за договори за продажба на обща стойност 1.5 млн. Долара, с 5% повече в сравнение с първото тримесечие на 2019 година.
Дори „стандартните“ жилища, с определено по-нисък ценови праг, са се увеличили с 33% в сравнение с 2018 г. Също на този остров около 70 еднофамилни къщи и тези имоти са били продадени през последния месец. % са закупени от чуждестранни инвеститори.
 Останалата част, от друга страна, е била предмет на договори с местното население, все по-богати и решени да инвестират в тухли.
Броят на наличните имоти също се е увеличил в сравнение с последното тримесечие на 2018 г., което гарантира на потенциалните купувачи широк спектър от възможности за избор. Всички те станаха още по-привлекателни от по-достъпни цени за етажната собственост.
Само през месец март бяха продадени 100 екстремни луксозни структури на средна цена от 1.9 милиона долара, достигайки най-високите исторически нива.
Това е „положителна вълна, за архипелаг, който винаги е бил насочен от инвеститори от цял свят.
Но какви са силните страни, които гарантират голяма привлекателност на тези острови?
Без съмнение климатът е един от елементите, който всяка година принуждава много млади хора, но и бащи на семейства и предприемачи, да се преместят в тази земя.
 Температурата е почти постоянна през всички периоди на годината и рядко пада под 20 ° C, а максимумът не надвишава 33 ° C. Силно дискриминиращ фактор е влажността. Изключително ниска през зимата, която съвпада с високия туристически сезон и постоянен през лятото, от май до август.

Дори хората са приятелски настроени и особено гостоприемни, ето защо дори най-младият от Миленианите, за който сега си спомняме, представляват голяма част от инвеститорите, със сигурност няма да бъдат дезориентирани, нито за езика, нито за местната култура и свързаните с тях аспекти. на административната бюрокрация.

Пазар на лукс, но този, който не липсва за наистина интересни възможности дори и за тези, които искат да прекарат ограничен период от време в един от тези великолепни острови или да си купят имот в Хавай!

Търсене в Realigro

 

    сметка Realigro

    Информационен бюлетин

    • Twitter
    • Facebook
    • LinkedIn
    • Instagram
    2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
    Neikos Digital Agency
    1. Предпочитания

      Предпочитания За по-добро използване на сайта Realigro, настройте вашите предпочитания за език, валута, квадратни метри или квадратни инча.

      Задайте сега Да не се показва отново
    BB