Реконструкция в Ню Йорк: когато най-старите квартали се възраждат

Когато говорим за реконструкция, ние обикновено се позоваваме на декадентски сгради и структури, които сега се считат за демоде в съответствие с настоящите стандарти. Възстановяват се най-старите райони на метрополис или област, датираща от миналото.

 Но какво, ако ви кажем, че финансовото сърце на един от най-известните градове в света, Ню Йорк, напълно трансформира своите характеристики и дестинации на използване? По-специално, единствената улица, безспорният герой на Манхатън, претърпява значителни промени по отношение на реконструкцията на много офиси, превърнати в частни жилища.

Крайният срок за работа е 2020 година.

Какво включва този проект в детайли?
Идеята произтича от спешната необходимост да се отговори на все по-голямото търсене: свързано с новите жители, които, нарастващо нарастващо, трябваше да търсят нови имоти, в които да се установят. Обновяването ще включва 51 етажа с 556 апартамента, включително студиа, четиристайни апартаменти и мезонети, на обща площ от 174 000 кв.м. Безпрецедентна промяна на предназначението, в една от най-известните зони на цялата голяма ябълка: Wall Street

Няколко компании са решили да подпишат тези проекти с неоспоримо значение, като добавят услуги на определено ниво в „свободното време“ и „годността“, гарантиращи търговска стойност на тези имоти, много повече висока.

Истинската вълна на промени се случи още през 70-те години, но още по-проницателният обрат датира от 11 септември, ден, който за съжаление остава незаличим в световната история.

През последното десетилетие инвестициите в съоръжения и недвижими имоти достигнаха и удвоиха 30-те милиарда долара. Източниците на финансиране са за най-чуждестранните, но знаете, кой не би искал да участва в такъв амбициозен проект?
Сред различните технологични компании споменаваме Spotify, Condé Nast и WeWork.

Това превръщане на офиси в жилищни сгради позволи прехвърлянето на около 62 000 нови жители в Ню Йорк. И това не е всичко. Тъй като според статистическите данни, жилищният пазар изглежда нараства както от страна на търсенето, така и преди всичко от страна на предлагането.

Припомняме, че както е известно на любителите на териториалния маркетинг, колкото повече една зона е добре артикулирана по отношение на инфраструктурата, толкова повече се повишава нивото на привлекателност, което гарантира значителна икономическа възвръщаемост.

Паралелно с увеличаването на конкурентния потенциал на района, структурите в района също се увеличават и увеличават стойността си, като включват ясна икономическа възвръщаемост за целия град.

Какво да кажем, изглежда, че голямата ябълка е решила да се разширява и подобрява в количествено и качествено отношение. Надяваме се, че тази радикална промяна може да продължи непрекъснато през следващите години, без всякаква фаза на арест!

Търсене в Realigro

 

    сметка Realigro

    Информационен бюлетин

    • Twitter
    • Facebook
    • LinkedIn
    • Instagram
    2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
    Neikos Digital Agency
    1. Предпочитания

      Предпочитания За по-добро използване на сайта Realigro, настройте вашите предпочитания за език, валута, квадратни метри или квадратни инча.

      Задайте сега Да не се показва отново
    BB