2020 наеми: най-скъпите градове

Краят на годината е почти нас. И като оставим настрана коледните разходи, които ни поглъщат като време, но и икономически, също е правилно да мислим за бъдещето. По-специално в недвижимите имоти кои градове ще бъдат тези, в които ще бъде удобно да се движат. След като предварително извършихме анализ на устойчивостта, решихме да анализираме кои са най-скъпите реалности, които ще характеризират глобалните недвижими имоти. По-подробно, опитвайки се да анализира цялото, от страната на лизинговите договори.
Ето защо, ако сте готови, можем да започнем!

Но е редно да се започне от кои градове ще бъдат тези, в които като цяло ще се инвестира повече. Сред секторите, които ще улеснят подобряването на недвижимите имоти, си спомняме логистиката, студентското жилищно и социално и здравното направление. Алтернативните сектори обаче могат да генерират стойност.
И следователно градовете, които ще бъдат засегнати (положително) от тази вълна, безспорно ще бъдат Париж (първи в класирането благодарение на творбите за Олимпиадата), заедно с Франкфурт и Берлин и Лондон. Последното има значителна стойност, тъй като, въпреки кризата преди и след Brexit, изглежда поддържа интереса на големите компании висок и най-вече способен да провежда значителни политики за преустройство и подобряване.
Топ 5 е затворен от прекрасния Мадрид, където перспективите за пазара на недвижими имоти остават високи. Цените обаче изглежда не искат да падат.

Като дадем широк контекст на ситуацията, е редно да се впуснем в достойнствата на настоящата ни колона. Нека да разберем какви ще са градовете с най-скъпи наеми през 2020 г.

1. Атина
2. Лисабон
3. Берлин
4. Амстердам
5. Монако


На първо място, както виждате, изплува гръцката Атина. Причините за увеличението на цената на наемите са най-различни. На първо място, без сянка на съмнение, излизането от Европа и необходимостта от възраждане на страната от икономическата криза.
Вторият град, Лисабон, изглежда остава адекватен на тенденциите, наблюдавани в предишни години, след закона, който повиши увеличението на цените още в средата на 2019 г.
Берлин не е изненадващ с третото си място, като се има предвид, че всяка година е домакин на много млади студенти по Еразъм, които се нуждаят (и следователно се нуждаят от повече) места за настаняване, за да живеят това преживяване. Експоненциално увеличение на търсенето, което генерира „все по-последователно предложение, също и по отношение на цената.

Амстердам и Монако затварят топ 5 на нашата класация. Първият е най-скъпият град в страната по отношение на лизинговите договори. Както за особеностите, на които се радва, но също така и за сравнително високи разходи за живот в сравнение с останалата част на Европа. Всичко това обаче отговаря на много високото качество на живот, гарантирано в тази страна.
Монако вече е роден като елитен град, което потвърждава позицията му.

Какво да кажа, с този списък със сигурност ще можете да изберете тези, които най-добре отговарят на вашите нужди и кои от друга страна трябва да бъдат временно оставени настрана. Поне докато цените не паднат!

Търсене в Realigro

 

    сметка Realigro

    Информационен бюлетин

    • Twitter
    • Facebook
    • LinkedIn
    • Instagram
    2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
    Neikos Digital Agency
    1. Предпочитания

      Предпочитания За по-добро използване на сайта Realigro, настройте вашите предпочитания за език, валута, квадратни метри или квадратни инча.

      Задайте сега Да не се показва отново
    BB