2019 спринт за Азия: това се случва

Знаете ли, азиатският континент винаги е стъпка напред във всяко едно отношение. Дали това са нови технологии или други икономически сектори, няма съмнение: силата на тези нации е безспорна.
Дори на пазара на недвижими имоти успехите не са малко, както от страна на инвеститорите, така и от страна на собствениците.

2019 г. изглежда е открит по най-добрия начин, според данни, събрани от Азиатската пазарна снимка на Colliers International. Благоприятните правителствени политики, различните инвестиции в нови инфраструктури и данъчните стимули постепенно подкрепиха търсенето на вътрешния пазар.

Налице е силна диверсификация от страна на инвеститорите, които сега са се преместили от по-традиционни сектори, като например тези, свързани с жилищния сектор, към този на търговски ориентирани сегменти или центрове за данни.
Сингапур несъмнено е пазар, където преобладава хотелският сектор, който стимулира растежа на нежилищните. Според икономическите и статистически прогнози този град ще продължи да привлича значително други сегменти и различни пазарни цели.

Сделките нараснаха до зашеметяващи нива в района на делтата на Перлената река. Първите три месеца на 2019 г. се характеризират с увеличение от 32% в сравнение със същия период на 2018 г., с около 1,5 млрд. Долара повече. Силното развитие беше гарантирано от нови компании и млади хора, които, желаейки да живеят „алтернативен опит“, решиха да инвестират (дори и при лизинговите договори).

 Силата на тази област е програмата, насочена към укрепване на периферните райони на столицата, без никаква разлика. Всяка област трябва да бъде силно преоценена чрез мерки за реконструкция.
Сред различните правителствени проекти ние идентифицираме Основния план за проекти 2019 с цел събиране на инвестиции от 500 милиона долара, предназначени за нови инфраструктури от търговски, жилищни и търговски обекти в градовете.

Дори Япония се защитава добре, макар и не със същите ритми като другите нации. Всъщност според различни проучвания е много вероятно инвеститорите от съседни държави да направят спестяванията си на този пазар, който със сигурност е по-ограничен по отношение на размера си, но и особено стабилен.

 Как можем дори да не споменем Хонконг? Въпреки че пострада от различните държавни несигурности, които след това се прехвърлиха в държавната икономика, понастоящем съществува истинско съживяване на търсенето в тази област, което обаче очаква нова програма, ориентирана към жилищни сгради и офиси.
Не на последно място е и рамката за недвижими имоти, която се появява във Виетнам, обградена с добри 2.8 милиарда долара преки чуждестранни инвестиции.

Увеличение на месечна база, от началото на 2019 г. с 10%. Всъщност нашият сектор е най-важният двигател на цялата виетнамска икономика.

Какво да кажем, изглежда, че 2019 година е късметът за Азия!

Подобни публикации

Търсене в Realigro

 

    сметка Realigro

    Информационен бюлетин

    • Twitter
    • Facebook
    • LinkedIn
    • Instagram
    2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
    Neikos Digital Agency
    1. Предпочитания

      Предпочитания За по-добро използване на сайта Realigro, настройте вашите предпочитания за език, валута, квадратни метри или квадратни инча.

      Задайте сега Да не се показва отново
    BB