Какво да очаквате от 2019 г.? Инвеститорите и продавачите вземат под внимание!

Без съмнение, през 2018 г. се наблюдават безброй промени през годината. Той бе въведен с много високи цени с ниски ипотеки в полза на продавачите. Но въпреки всичко, в заключението се наблюдава пълно обръщане на ситуацията със стандартизация и спиране на ръста на цените на жилищата и извънредно увеличение на цените, като по този начин пазарът се възползва от предимството на купувача и вече не е продавач.
Но най-често се пита дали тази тенденция ще продължи или ще бъде подложена на промяна отново.
В очакване да живее напълно през 2019 г. започваме да анализираме накратко статистическите и икономическите прогнози за световния пазар на недвижими имоти.
Въпреки че, както вече посочихме, повишаването на лихвите по ипотечните кредити е значително, очаква се изравняване и дори фаза на стагнация и изтегляне под средното, благодарение на впечатляващия ръст на пазара на недвижими имоти. купувачи вярно?
Millennials, категорията, която сега се превръща в главен герой във всеки икономически сектор, без съмнение ще бъде преднината на 2019 година.
 Търсенето от страна на младите хора за закупуване на имот винаги се увеличава, за разлика от семействата, които предпочитат все повече и повече наемане. Увеличаването на цените не обезкуражи младите инвеститори!
Купуващата способност на къщите ще намалее, но няма да навреди! Хипотетичното забавяне в процеса на закупуване / продажба на имоти ще бъде обезсърчено от намаляването на цените на имотите, към което отговарящите инвеститори ще изливат финансовите си ресурси.
 Но също така очакваме ниво на полу-пазарно равновесие, гарантирано от наличието на високи нива на запаси, способни да задоволят нарастващото и непрекъснато търсене от страна на купувачите.
Като цяло, с изключение на няколко нации, във всички пазари на недвижими имоти, темповете на продажбите ще продължат да се стабилизират най-малко за няколко години, като без съмнение ще подобрят цялата национална икономическа система.
 Наемите ще пострадат. Лизинговите договори ще бъдат „вторият избор“, тъй като обезценяването на тези имоти и понижаването на цените ще насърчат новодошлите на пазара на недвижими имоти да инвестират в имоти, вместо да се приспособяват, като плащат определена сума на месечна база. стават все по-солени.
Говорихме за млади хора, за Миленианите, които ще нахлуят на пазара на недвижими имоти, така че не можем да говорим за друг наистина важен елемент за новия пазар на недвижими имоти, който ни очаква в тази 2019: технология.
Комбинацията от технология за собственост ще продължи и ще продължи неумолимо, за много, много дълго време. Вече споменахме в предишните статии за това, как зелените са успели да се установят перфектно, не само в самия пазар на недвижими имоти, но преди всичко в колективното въображение.
 И силното търсене на нулеви емисии и интелигентни домове ще се срещне перфектно с инвентаризация, която има тенденция да променя собствените си характеристики, за да отговори на нуждите на пазара.
Какво да кажем, изглежда, че тази година наистина е пълна с новини и за инвеститорите, и за продавачите.
А вие, на коя страна ще бъдете в новия пазар на недвижими имоти 2019?

Подобни публикации

Търсене в Realigro

 

    сметка Realigro

    Информационен бюлетин

    • Twitter
    • Facebook
    • LinkedIn
    • Instagram
    2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
    Neikos Digital Agency
    1. Предпочитания

      Предпочитания За по-добро използване на сайта Realigro, настройте вашите предпочитания за език, валута, квадратни метри или квадратни инча.

      Задайте сега Да не се показва отново
    BB