Положителни прогнози за Египет: пазарът на недвижими имоти е висок!

Египетският пазар на недвижими имоти изглежда е в най-добрия си период. Това се потвърждава и от статистическите данни за експоненциалния растеж, регистрирал тази нация през последните месеци на 2018 г. И изглежда, че тази положителна тенденция абсолютно не иска да спре.

Всъщност се очаква пазарът на недвижими имоти да привлече толкова много чуждестранни инвестиции, които са от голямо значение, за да се възстанови международната позиция на Кайро като лидер в сектора.
Какви са основните елементи на египетската тухла? Без съмнение голямата гъвкавост и склонност към външните работи, прерогатив на всички икономически отрасли на обществото. Увеличението на населението също така осигури значително увеличение на търсенето, без да се пренебрегва значението, произтичащо от намаляването на инфлацията.

Последният е един от основните елементи на египетския недвижим имот, тъй като позволява на много младите инвеститори на Millennials да се изправят срещу Египет и да го изберат като възможна дестинация, в която да направят инвестициите си в недвижими имоти печеливши.
JLL също така подчерта по време на годишното събитие „следващата година“, което се провежда в Кайро, че един от основните двигатели, които понастоящем позволяват на египетската икономика да се повиши и да се върне към първоначалното си великолепие, е зашеметяващото въздействие на жилищния пазар. ,
Вече не избирате лизингови договори, но благодарение на намаляването на цените на имотите в страната, потенциалните инвеститори решават да предпочитат сключването на договори за покупка и продажба.
Какво очакват икономистите, когато става дума за бъдещето на пазара на недвижими имоти в Египет?

Не се виждат облаци на хоризонта! Част от достойнството на тази положителна вълна е плодът на младите инвеститори, които, разбира се, ще се присъединят към египетската работна сила до 2025 г., което ще позволи както заемането на нови жилищни сгради, така и спешната необходимост от изграждане на нови офиси (около 30 000 места в рамките на 2020).
Освен това трябва да се припомни, че това е особено привлекателна земя, както от историческа, така и от културна и ландшафтна гледна точка.

 Туристическият сектор всъщност е начело на египетската икономика, която всяка година превръща простите туристи в бъдещи египетски граждани.
Как можем да не споменем прекрасните пирамиди, спиращите дъха пейзажи, морските дъна с изумителен коралов риф? Всичко това също се присъединява към подобряването на инфраструктурите, като откриването на международното летище Сфинкс, което ще гарантира на летището в Кайро да улесни вътрешния въздушен трафик, като благоприятства въвеждането на нови дестинации, без да причинява пренаселеност на клиентите.

Що се отнася до хотелския сектор, той вероятно ще се възползва от нови и разнообразни възможности за продажби и ребрандиране до края на 2020 г. Освен това сегментацията на референтната клиентела също се променя.

Всъщност той е бил прехвърлен на изключително богат турист и инвеститор в търсене на лукс, на значително по-ниско ниво, представено от обикновения гражданин, който желае да инвестира в такава извънредна земя.
Икономиката е добродетелна и скоростта на финансовата възвръщаемост позволява на Египет да реинвестира и подобри вече съществуващите структури.

Увеличаването на вътрешния туризъм продължава да бъде защитено от по-голямата сигурност на територията и като цяло от увеличаването на покупателната способност (благодарение на намаляването на цените на имотите и лихвените проценти).

Какво да кажем, ние се надяваме, че тази положителна вълна може да продължи своя курс, без да спира в следващите години!

Търсене в Realigro

 

    сметка Realigro

    Информационен бюлетин

    • Twitter
    • Facebook
    • LinkedIn
    • Instagram
    2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
    Neikos Digital Agency
    1. Предпочитания

      Предпочитания За по-добро използване на сайта Realigro, настройте вашите предпочитания за език, валута, квадратни метри или квадратни инча.

      Задайте сега Да не се показва отново
    BB