Домашна автоматизация: правилата за 2020 г.

Секторът за домашна автоматизация е особено свързан с този на недвижимите имоти. Всъщност в нашите раздели често се занимавахме с въпроси, свързани с това как двете зони могат да бъдат основни в процеса на избор на имот. Но не само това. Можем да кажем, че автоматизацията на дома обхваща повечето от нововъведенията, които позволяват на дома винаги да бъде „умен“ и най-вече в крак с времето. И тъй като времето тече, особено по време на Коледа, решихме да създадем раздел за това как да имаме широк преглед при приближаване към този сектор. Причина защо, можем да започнем.

Но колко струва? Отговорът на този въпрос е: зависи. Да, защото когато говорим за домашна автоматизация, ние не правим нищо друго, освен да залагаме различни форми на иновации, повече или по-малко инвазивни за нашия дом. За тази цел първата стъпка е тази, която трябва да се предприеме.
Обикновено доста важен проект засяга 1 до 4% от общата стойност на стойността на сградата. С други думи, домашната автоматизация има две предимства. Това, че да има отстъпки в ежедневието, но и да повиши своята присъща стойност, трябва да бъде решено да го препродаде или наеме.

Но какво влияе автоматизацията на дома? Домашната автоматизация и следователно автоматизацията на определени процеси главно влияе върху спестяванията. Елемент, който интересува повечето инвеститори, търсенето на спестявания от сметките, може да представлява валиден съюзник, за да можем в бъдеще да приложим някои нови иновации в дома си. Следователно намаляването на сметката по-малко консумация на енергия по отношение на светлина, газ и електричество ще бъде от съществено значение чрез алтернативна енергия.

Някои видове автоматизация се характеризират с използването не на нови, а на по-стандартизирани енергийни системи. Системите, които трябва да бъдат приети в този случай, предвиждат 90% от тях без проводници или смесени. Компаниите очевидно използват квалифициран персонал, който може да анализира действителното състояние на имота in situ.
За да дадете чисто паричен пример, за апартамент от около 100 квадратни метра, разходите ще бъдат насочени към максимум 8 000 евро.

Не е задължително смяната на дома ви да носи реални предимства. Понякога дори само да правите минимални промени. Поради тази причина изглежда правилно да се говори за многофункционални сензори. Това са изключително актуализирани системи за проникване или видеонаблюдение и перфектно свързани със смартфони. Но това не е всичко. Дори простата възможност за контрол на входната врата на къщата или извършване на проверка на определени помещения или дори настройка и активиране на светлинни, напоителни или отоплителни системи, гарантират пълна и пълна анулиране на риска от допълнителни разходи.

Както във всички области, когато се използват високотехнологични платформи, трябва да има постоянен мониторинг на данните. За да коригирате типичните проблеми в този сектор, съветваме ви често да променяте идентификационните си данни.

И тогава, след нашето мини ръководство, няма да имате проблем да идентифицирате какви ще бъдат интервенциите за домашна автоматизация за вашия дом!

Подобни публикации

Търсене в Realigro

 

    сметка Realigro

    Информационен бюлетин

    • Twitter
    • Facebook
    • LinkedIn
    • Instagram
    2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
    Neikos Digital Agency
    1. Предпочитания

      Предпочитания За по-добро използване на сайта Realigro, настройте вашите предпочитания за език, валута, квадратни метри или квадратни инча.

      Задайте сега Да не се показва отново
    BB