Как coworking влияе на пазара на недвижими имоти във Филипините

Пазарът на недвижими имоти, както и всеки икономически сектор на нацията, постоянно се променя и се адаптира към нуждите на клиентите. Сред тези революционни промени със сигурност не можем да не споменем феномена на „coworking“. Това е работна система, приета предимно от свободни работници, които използват общи пространства, в които да поставят независими работни станции и в същото време да взаимодействат с други хора.

Този модел очевидно оказва значително влияние върху пазара на недвижими имоти, особено този на Филипините.
Неотдавнашно проучване на JLL посочи, че общите пространства на работното място могат да гарантират гъвкавост, както и значително подобрение на същите резултати. Принципът зад успеха на тази нова философия се основава именно на способността временно да се намери място, преди да започне нова дейност. Всъщност има много чуждестранни компании, които използват неопределени пространства, за да влязат на местния пазар и след това да ги превърнат в истински сателитен офис.

Тъй като разработчиците на пазара на недвижими имоти се движат към области, които вече са автономни на икономическо ниво, новите сгради се променят според нуждите на наемодателите, гарантирайки по-големи и по-разнообразни области въз основа на искането на потенциални инвеститори.

Сред другите предимства, споменати по-горе, със сигурност не можем да не подчертаем ефективната ефективност, която на практика се приема под формата на приемане на тази система. В допълнение към привличането на все повече и повече локатори, този метод гарантира само използването на 5% от гъвкавите работни пространства, възвръщаемост по отношение на ефективността от 45% повече от стандартните характеристики.
Повишава се и обхватът на работното пространство, което значително намалява безработицата.

Особеността на този феномен се крие във факта, че тя успя да се утвърди в една нация, подобна на Филипините, особено съсредоточена в традициите и работните стандарти.
Трябва да се отбележи, че през последните години тази земя е претърпяла много силно демографско нарастване, благодарение на приемането на тези иновативни политики, които са включили всички икономически сектори.

И именно приносът на „огромния размер на чуждестранния капитал“ доведе правителството към по-модерни хоризонти и към международна търговия, насочена именно към насърчаване не само на самата територия, но и на постоянно разширяващ се пазар на недвижими имоти.

Удобството в използването на общи пространства, гъвкавост и иновации играят основна роля в момента за Филипините, които се пробуждат след период на дълбока криза.

Очевидно се надяваме, че тази положителна ситуация може да продължи и през следващите години, но преди всичко значението на адаптирането към вътрешните и външните промени на пазара на недвижими имоти е образцово.

Временният характер на пространството гарантира по-голямо спокойствие дори на работното ниво, без да се забравя икономическият и финансов аспект (определено по-удобен от гледна точка на разходите).

Търсене в Realigro

 

    сметка Realigro

    Информационен бюлетин

    • Twitter
    • Facebook
    • LinkedIn
    • Instagram
    2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
    Neikos Digital Agency
    1. Предпочитания

      Предпочитания За по-добро използване на сайта Realigro, настройте вашите предпочитания за език, валута, квадратни метри или квадратни инча.

      Задайте сега Да не се показва отново
    BB