Желание за бягство: защото австралийските наематели избират предградията

Австралия се счита за една от най-уникалните земи в света, както по отношение на ландшафта, така и по отношение на социално-културния аспект. Всъщност има много нови граждани, които всяка година решават да се установят в различните области на този континент.

Но през последното десетилетие експерти в сектора откриха странен феномен, който характеризира и все още характеризира избора на бъдещ инвеститор на имот в Австралия. Ако преди това в действителност те бяха в кръстопътя на потенциални купувачи на имоти, тясно свързани с ресурси, не само естествени, но и възможности за работа, в момента избираме райони, отдалечени от големите градове и напълно потопени от най-дивата природа. Истински процес на деурбанизация.

Причините за този избор са различни. Поради тази причина ние в Realigro решихме да анализираме тази тенденция в детайли, за да дадем обща картина, която е по-ясна и по-близо до реалността.

Без съмнение, дискриминационният елемент в избора на новата зона, в която да се премести, се дава от много по-удобния наем. Кои са най-търсените предградия в търсачките?
На първо място се откроява Florey, където е възможно да се подпише лизинг, започващ от минимум 390 австралийски долара на месец. Въпреки това, търсенето също е високо за района на Scullin, на по-малко от 20 километра от CBD.

Следващото в списъка с предпочитания за инвеститорите е Бангалоу, в района на Нов Южен Уелс, на 750 км от Сидни е една от най-евтините възможности за всички, които желаят да живеят в природата, без да се отказват от обичайния крайбрежен начин на живот. достъпен бюджет.

Малко по-малко "дива", но също толкова прекрасна е и районът на Такома, като цените започват от 400 долара на седмица. В непосредствена близост до Нюкасъл и Сидни е идеално свързан с експресен влак.

На север ние не можем да не забравяме Людмила, предградието, което е най-близко до квартал Дарвин, и особено от луксозния сегмент. Аралуен е най-търсеното предградие. На около 10 километра от Алис Спрингс. Цените? Тя започва от минимум 400 долара на седмица.

В Куинсланд намираме вместо Bilinga, разположен на 26 км от прекрасното Голд Коуст, със средна цена от около 450 долара на седмица. Най-търсената зона е Палм Бийч, особено за любителите на крайбрежния живот и местния нощен живот.

За тези, които искат да изживеят Австралия още по-откъснато от големите градове и объркването, те със сигурност не могат да забравят района на Тасмания. Районът е много евтин и цените за наемане на имот са около 200 австралийски долара на седмица.

Какво да кажем, изглежда, че тази мода за природата наистина засяга целия континент. Съветваме ви да ни помислите малко, имайки предвид скритите красоти на тази земя, които според нас могат наистина да ви оставят без дъх!

Търсене в Realigro

 

    сметка Realigro

    Информационен бюлетин

    • Twitter
    • Facebook
    • LinkedIn
    • Instagram
    2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
    Neikos Digital Agency
    1. Предпочитания

      Предпочитания За по-добро използване на сайта Realigro, настройте вашите предпочитания за език, валута, квадратни метри или квадратни инча.

      Задайте сега Да не се показва отново
    BB