Какви са вашите текущи разходи с доходни имоти?

Много хора си мислят, че след като имотът ви бъде отдаден под наем, добре е да отидете. Това не е непременно вярно, когато става въпрос за собственик на имот под наем. Помнете, с награда; идва отговорности. Има няколко текущи разходи, които трябва да се вземат под внимание, когато става въпрос за доходи имоти. В дългосрочен план, ако работите с доходен имот, който все още създава приходи - вие сте добър инвеститор. Искате да сте сигурни, че винаги създавате капитал и разходите ви се покриват. Имущество на доход е имот, който генерира доход, след като всички разходи са платени. Тази статия ще ви покаже текущите разходи, за които ще бъдете отговорни, дори след като имотът ви бъде отдаден под наем.

• Ремонт и поддръжка:

Въпреки че не е по вина на вас, все още сте отговорни за някаква поддръжка и ремонт, когато става въпрос за притежаване на имот. В зависимост от това колко пари трябва да отделяте за такива отговорности, всичко зависи от възрастта на имота, от който се наемате, от климата, където се намира Вашето имущество (майчино естество), как наемателят се грижи за имота и дали имат домашни любимци или не, и текущото състояние на имота, който сте закупили. Трябва да имате оценка за това какво може да се наложи да бъде поправено или да бъде поддържано, когато за първи път сте закупили имота си, което трябва да ви даде по-добра представа за това колко ще трябва да инвестирате в него и да оставите настрана.

• Ремонти:

В зависимост от това дали сте закупили нова къща или по-стара къща, която трябва да бъде фиксирана малко, ще трябва да спестите малко пари за ремонт в бъдеще. Хората искат да живеят на място, което се поддържа актуално; затова е важно да продължите да актуализирате мястото си. Вие не само увеличавате стойността на имота си, но също така можете да получите повече пари от вашите наематели! Винаги е печеливша за всички!

• Данък върху имота:

Данъкът върху имота винаги е нещо, за което трябва да се погрижи собственикът на земята. Данъкът, който ще трябва да платите като наемодател, се основава на района, в който живеете. В зависимост от това дали се намирате в голям град, данъците ви могат да бъдат по-високи, отколкото в селски район. Винаги трябва да потърсите данъците си преди да закупите имота и не забравяйте, че данъците вървят нагоре, особено ако се намирате в район или квартал, който расте.

• Управление на собствеността:

Ако сте голям инвеститор и притежавате няколко имота под наем, може да искате да инвестирате в компания за управление на имоти, която може да се грижи за всичко за вас. Искате да се уверите, че мястото ви се грижи и ако сте прекалено заети, за да го направите сами; това може да е добър вариант за вас. Да присъствате означава, че вашите наематели ще бъдат щастливи, което е полезно за всички. Нещастните наематели няма да останат дълго във вашия имот; следователно нещата трябва да се правят своевременно.


Докато сте подготвени и сте взели под внимание всичките си разходи, притежаването на имоти под наем е чудесен начин за пасивни потоци от доходи. Никога не може да се обърка с притежаването на собственост. Ако търсите нови доходни имоти, ние в Realigro Real Estate имаме имоти по целия свят.

Търсене в Realigro

 

    сметка Realigro

    Информационен бюлетин

    • Twitter
    • Facebook
    • LinkedIn
    • Instagram
    2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
    Neikos Digital Agency
    1. Предпочитания

      Предпочитания За по-добро използване на сайта Realigro, настройте вашите предпочитания за език, валута, квадратни метри или квадратни инча.

      Задайте сега Да не се показва отново
    BB