Недвижими имоти и логистика: перфектната комбинация за 2019 година

Както знаем, секторът на недвижимите имоти е добре свързан с други икономически и финансови области на компанията. По-специално, на италианския полуостров се появява перфектният съюз между недвижимите имоти и логистиката. И тогава, нека се опитаме да вникнем в подробности, но преди всичко да разберем колко интересно и удобно е да инвестираме в „Bella Italia“.

От проучване, проведено от CBRE, "Инвеститорски намерения", на извадка от италиански и чуждестранни инвеститори в недвижими имоти, показаха, че през текущата година инвестиционните намерения със сигурност няма да бъдат намалени от общото забавяне, което засегна икономиката. италиански. В действителност.

 Наличието на изключително благоприятни лихвени проценти и икономически цикъл, които обещават да бъдат освободени от определени негативни шокове, ще имат повече от положителен ефект и върху пазара на тухли. Италия не е загубила очарованието си през последните години, въпреки периодите на изключителна трудност, до степен, че привлича (все още) много чуждестранни инвеститори и туристи.

Но как са решили да обединят ресурсите си? Анализирайки отделните сектори, хотелите донесоха капитал от около 1,320 милиарда евро, което е добре за 2019 година. Всъщност се очакват обеми на растеж, гарантирани от международни инвеститори, особено в полза на големите хотелски компании.

И така, каква е решаващата роля на логистиката?
Цифрите говорят сами за себе си: 18.45% от инвестициите са предназначени за този сектор, преди всичко свързан с офисния сектор, който осигурява консолидиране на тенденциите, свързани с обслужваните офиси и прословутите коворкинг среди.

Сред жилищните недвижими имоти се появяват "многофамилните", "съвместните" и "микро-живите", новите формати, които все по-често засягат дори най-младите инвеститори.

Кои са най-активните градове в тази област? Двете столици очевидно са: Рим и Милано.
Всъщност в тези две области се появяват луксозни сегменти, включително на пазара на недвижими имоти, като важни проекти за териториално развитие се придружават от нови възможности за развитие. 69% от анкетираните казват, че "студентският" сегмент вероятно ще се превърне в първокласен клас активи. Голям интерес представлява и здравеопазването, което миналата година надхвърля 6%, като достига два пункта повече. Защо италианският пазар на недвижими имоти става все по-привлекателен за чуждестранните инвеститори?

Безспорно поради ниската раждаемост, която се разкрива при ранно остаряване на населението.

Следователно преструктурирането е лозунг за тази реколта, но преди всичко ключът към превръщането на италианския пазар на недвижими имоти в още по-привлекателен и печеливш от неговите конкуренти.

Какво можем да кажем, ние се надяваме, че тези данни могат да бъдат все повече и повече окуражаващи, също и за другите икономики в сектора, което ще даде нов тласък, който може да включва и други области на обществото.

Търсене в Realigro

 

    сметка Realigro

    Информационен бюлетин

    • Twitter
    • Facebook
    • LinkedIn
    • Instagram
    2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
    Neikos Digital Agency
    1. Предпочитания

      Предпочитания За по-добро използване на сайта Realigro, настройте вашите предпочитания за език, валута, квадратни метри или квадратни инча.

      Задайте сега Да не се показва отново
    BB