Защо Ню Йорк се срива?

Често се казва, че Америка е толкова силна сила, че оказва влияние върху други нации по света. Сериозната икономическа криза, която засегна цялото земно кълбо, започна точно тук.

 По подобен начин, дори по отношение на пазара на недвижими имоти, са настъпили съществени промени. Този път обаче ефектът беше категорично противоположен. Ами да. Не американският континент генерира ефект на домино към Европа, а Лондон!

За да разберем по-добре как се е развила тази ситуация и как тя все още се развива, е необходимо да се направи крачка назад, анализирайки общата икономическа и финансова ситуация.
Всяка голяма световна сила е разделена, както следва: елитни и местни имоти. Това макро подразделение ни позволява да дадем първа, но важна картина на сектора на недвижимите имоти.

Всъщност, бидейки двете основни категории клиенти, няма да е трудно да разберем как има два различни подхода към покупката на имот, който следователно принадлежи към луксозния сегмент или към стандартния.
 Това, което се случи в Лондон, беше наистина силно изравняване на двата сегмента.

Поради много страховете и мнозина, които се надяваха на Brexit, вече не беше възможно да се определи добре определен канал, към който да се стремим да насърчим инвеститорите да купуват. Кризата засегна както по-слабо заможните, но и по-заможните.


Средната цена на имот в централния Лондон всъщност е спаднала с 1,5%, достигайки до 8 процентни пункта през последния месец. За да се опитате да стабилизирате цените, очевидно е необходимо да се движат обемите по-бързо и по-бързо. Ето защо продажбите през последните месеци са се увеличили с 2%.

Въпреки несигурността, причинена от феномена Brexit, изглежда, че решението на това обстоятелство е намерено.

Както вече споменахме, Brexit също участва в Голямата ябълка, Ню Йорк, като се има предвид, че много лондонски инвеститори идват от тук.

Отбелязвайки ситуацията толкова изгодна, що се отнася до цените, много хора решиха да инвестират в такъв несигурен пазар, но в същото време успяха да позволят на купувачите печеливша икономическа възвращаемост дори в дългосрочен план.

Всичко това определено отслаби нюйоркския пазар, който дори усеща тежестта на сезонността. И така, кога си струва да инвестирате в тухла в Ню Йорк?
Според експертите веднага щом възникнат благоприятни ситуации, тъй като няма надеждни прогнози, които да могат да се съобразят с реалността на фактите.

Какво можем да кажем, надяваме се, че тази безизходица все още може да се оформи възможно най-скоро. Затова ние от Realigro, както винаги, ви каним да бъдете в течение на нашия портал, за да имате поглед върху цялата най-нова информация и новини на световния пазар на недвижими имоти!

Търсене в Realigro

 

    сметка Realigro

    Информационен бюлетин

    • Twitter
    • Facebook
    • LinkedIn
    • Instagram
    2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
    Neikos Digital Agency
    1. Предпочитания

      Предпочитания За по-добро използване на сайта Realigro, настройте вашите предпочитания за език, валута, квадратни метри или квадратни инча.

      Задайте сега Да не се показва отново
    BB