Икономика и недвижими имоти: как САЩ подкрепят недвижимите имоти

Всички знаем, че Съединените щати винаги са се характеризирали със силно желание за надмощие над други конкуренти във всяка икономическа сфера, към която се отнасяме. Разнообразието на самата страна в комбинация с множеството възможности, които последната предлага, следователно гарантира на САЩ привилегирована позиция. В сектора на недвижимите имоти няма държава, принадлежаща към тази федерация, която да не провежда правителствени политики, насочени именно към получаване на максимална възвръщаемост от всяка дейност.

Но каква в момента е силата на щатите, което им позволява да имат огромен брой чуждестранни портфейли, инвестирани в американски недвижими имоти?

Независимо от местните красавици и известните нации, които изграждат континента, истинският опорен пункт се представя чрез активиране на политика, основана на поддържане на процента на капитализация на стабилни активи на недвижими имоти. Изгоден баланс на умерен растеж, с ниска дългосрочна инфлация, позволи на потенциалните купувачи да станат ефективни инвеститори в американска тухла.

Това проучване, проведено от Северна Америка, CBRE установи, че стабилността на покритието ще поддържа стабилна (и следователно положителна) тенденция през останалата част от 2019 г., като особено влияние оказва хотелиерският сектор.

Също така, според главния главен икономист на CBRE, „Ако, от една страна, силните страни на световната икономика трябва да бъдат анализирани и насочени, за да се предотврати нарастващото международно напрежение в търговията с Китай (например) , враждебността на Персийския залив и бедствената перспектива, генерирана от Brexit, могат да ескалират, от друга страна се знае, че е имало и има такъв икономически тласък, който да гарантира гъвкавост на паричната политика на държавите, способни да поддържат цените на имотите.

 Въпреки че тревогите нараснаха поради тези потенциално опасни ситуации в световен мащаб, инвеститорите изобщо не изглеждат уплашени и в допълнение продължават да имат силен интерес към американския пазар на тухли.

В детайли трябва да се подчертае, че капиталовите проценти на офисите трябва да останат стабилни както в големите метрополиси, но и в по-ограничените реалности, подкрепени от силно търсене от страна на наемателите на все по-големи пространства, придържащи се към техните нужди.

Странно е как, въпреки че несигурността царува върховно, в обществено-политическо отношение остава очевидно, че интересът на купувачите е непроменен, ако не и да се увеличи.

Че тези политики са толкова ефективни, че позволяват продължителна бюджетна дейност на американския пазар на недвижими имоти? Не можем да отговорим на този въпрос, но със сигурност продължаваме да наблюдаваме ситуацията в дългосрочен план, за да имаме широка, но в същото време пълна картина на ситуацията.

Очаква се обаче продажбите и подписването на лизингови договори да нараснат с 40% повече в сравнение с миналата година.

Търсене в Realigro

 

    сметка Realigro

    Информационен бюлетин

    • Twitter
    • Facebook
    • LinkedIn
    • Instagram
    2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
    Neikos Digital Agency
    1. Предпочитания

      Предпочитания За по-добро използване на сайта Realigro, настройте вашите предпочитания за език, валута, квадратни метри или квадратни инча.

      Задайте сега Да не се показва отново
    BB