Ню Йорк охлажда, но Бруклин избухва на пазара на недвижими имоти

„Голямата ябълка“ изглежда вече не е толкова популярна през 2019 година.
Един от най-известните градове в света вижда цените на наемите в горещите зони да се срива и единствената област, която позволява да се влачи целият град, е районът на Бруклин. по-търсени от инвеститорите?
 Преди около десет години Бруклин успява да „плува“ в морето на пазара на недвижими имоти благодарение на района на Манхатън. Днес ситуацията е напълно обърната, тъй като много важни компании са решили да създадат свой собствен правен и работен офис в тази област.
 Според последните статистически данни много специалисти в областта на недвижимите имоти, но също така и много потенциални купувачи, са избрали този квартал, който изглежда е имал непропорционален растеж през последния период. Има 450 компании, които са гарантирали повече от 6500 работни места, и е лесно да се разбере как и особено колко хора са били трансформирани от прости работници в инвеститори в апартаменти в Бруклин или просто подписват договори.
 Що се отнася до другите области в Ню Йорк, изглежда, че спадът е наистина един от най-драматичните през последните години.
 Най-голям процент от срива в цените и търсенето на договори за недвижими имоти е регистриран в района на Ийст Вилидж (-33%).
Много хора бяха принудени да намалят очакванията си: наемът в Ню Йорк често струва около две трети от заплатата, поради което, за да решим различни проблеми, сме склонни да обединим всички финансови ресурси в по-достъпни райони.
 Цената на транспорта достига средно 116 долара на месец, 78% повече от средното за страната.
Но ако се интересувате от закупуване на имот, това е точното време.
Средната цена е достигнала 1 милион долара в района на Манхатън, но най-драматичният спад е този на луксозните имоти.
 Така че, вие, инвеститор, който е там, за да ви попита дали да купите имот в Ню Йорк, защо да не притиснете малко и да инвестирате в лукс в Ню Йорк? Неспособността да се продаде почти всеки квартал в Ню Йорк, с изключение на Бруклин, очевидно е довела до този срив в цените, надявайки се да ускори продажбите и да се върне към процъфтяваща икономика.
Почти всички под 30-те години са решили да опаковат чантите си и да се преместят в тази област, което благодарение на този бум на заявките вече може да си позволи лукса да повиши цените си.
Минимумът, който можете да похарчите е 500 хиляди долара, но все още е отлична инвестиция, ако искате да вземете апартамент в един от най-модерните и известни градове в света.
Какво да кажем, ако сте инвеститор, трябва да се надяваме, че тази фаза ще продължи колкото е възможно по-дълго, но ако сте собственик на имот, ще трябва абсолютно да се заемете!

Търсене в Realigro

 

    сметка Realigro

    Информационен бюлетин

    • Twitter
    • Facebook
    • LinkedIn
    • Instagram
    2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
    Neikos Digital Agency
    1. Предпочитания

      Предпочитания За по-добро използване на сайта Realigro, настройте вашите предпочитания за език, валута, квадратни метри или квадратни инча.

      Задайте сега Да не се показва отново
    BB