Политика и недвижими имоти: как оставката на май влияе на британските недвижими и

През последните няколко дни всички вестници се съсредоточиха върху епохално събитие: оставката на британския премиер Тереза Мей.

Въпреки че настроенията в нацията са различни, заслужава да се отбележи, че нашият сектор е обект на лесно влияние от политическия свят.
Е, въпросът, който много хора си задават в този период, е следният: какво ще стане сега с английския пазар на недвижими имоти след оставката на жената, която е най-изложена на светлината на прожекторите на Англия?

Има няколко мнения на експертите, но ние в Realigro решихме да ви дадем цялостна картина, за да разберете по-добре настоящата ситуация и настроенията на такъв важен сектор.
Нека започнем с това, че през последните години в Англия е регистрирано увеличение на разходите, свързани с частни сделки с недвижими имоти, като разходи и значителни искания за гаранции за ипотеки. Причина за това, че намаляването на частните пространства за маневриране на недвижими имоти е неизбежно, в полза вместо корпоративните недвижими имоти.
 
Въпреки че тази информация е от основно значение в цяла Англия, не бива да се изненадваме обаче, че след драстичния избор на сегашния бивш министър-председател частните сделки с недвижими имоти също биха могли да се върнат на мода, с особено търсене от страна на търсенето, все по-млада и динамична във Великобритания.

Един вид фискално облекчаване би могло да се оформи и по-общо, както за купувачите, така и преди всичко за собствениците на имоти (по отношение на намаленото данъчно облагане и по-строгите процедури). Следователно това би довело до „нарастване на търсенето, тъй като възможността за достъп до английския пазар на недвижими имоти и поемането на собственост върху имот без експоненциални разходи ще бъде по-достъпна.

Според Глобалния главен инвестиционен директор на GWM, оставката на май ще увеличи общия климат на несигурност, който вече се разпространи в страната през последните месеци.
 В парично изражение това обстоятелство значително би отслабило паунда, но, послушайте, би било по-лесно и по-удобно да се улеснят инвестициите, ако главните участници в сделките (по отношение на портфейла) бяха чужденци.

Brexit може потенциално да накара валутата да падне до $ 1.15, докато еврото ще докосне 0.97. Ужасно негативни елементи за британската икономика, но изключително положителни за бъдещите граждани!

От друга страна обаче, ако хипотетичното и по-нататъшно отлагане на излизането от Европа би причинило значителни щети на Англия, от друга страна, престой в Съюза би засилил действащата валута, което ще направи покупката на недвижими имоти отново неудобна. в Англия от неанглийски граждани.

Какво да се каже, ситуацията изглежда ясна, но решително различна.Надяваме се, че незабавни решения могат да бъдат намерени, за да могат да дадат форма на тази нация, както в икономическо отношение, така и за пазара на недвижими имоти!

Търсене в Realigro

 

    сметка Realigro

    Информационен бюлетин

    • Twitter
    • Facebook
    • LinkedIn
    • Instagram
    2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
    Neikos Digital Agency
    1. Предпочитания

      Предпочитания За по-добро използване на сайта Realigro, настройте вашите предпочитания за език, валута, квадратни метри или квадратни инча.

      Задайте сега Да не се показва отново
    BB