Магазините се трансформират в къщи - странното явление, което се разпространява в

Този първи месец от новата година вече е приключил и, въпреки че са минали само 30 дни от старото сбогуване през 2018 г., изглежда, че някои феномени са изобилно оформени в много страни. През 2019 г. се наблюдават няколко тенденции, които се характеризират главно с държавност по-специално: Нидерландия.
Холандия винаги е била призната в световен мащаб за своята иновативна сила, навсякъде зеленината, етиката на градския ред и ежедневната методология. Страна винаги на върха на вълната, която винаги е в състояние да поддържа и преодолява дори най-критичните ситуации.
 Способността да се промени една очевидно неблагоприятна обстановка на оптимално и изгодно за цялата страна се появи в първите дни на януари.
 Какво се случи толкова впечатляващо в сектора на недвижимите имоти? Броят на празните магазини в Холандия е намалял драстично.
Ще мислите, че това е ефект, свързан с отличната нидерландска икономическа политика, която нараства и се подобрява експоненциално всяка година. За съжаление за вас, отговорът не е правилен, защото в основата на това проучване има причина всички да са фокусирани върху пазара на недвижими имоти.
Всъщност през януари много търговски дейности бяха превърнати в жилища, което допринесе за увеличаване на предлагането на нидерландския пазар на тухли и не толкова драматично връщане към търговския сектор. Собствениците на имоти все повече се привличат към магазини, които потенциално могат да бъдат превърнати в домове.
Причината?
 Спадът в цените на наемите в магазините е намалял средно с 2.2% през миналата година, докато жилищата под наем са се увеличили с 4%.
Но това не е всичко. Тази промяна се дължи и на големия капацитет на електронната търговия да стане първоначално инвазивен, а след това и проникващ в живота и навиците на всички нас. Има по-малко и по-малко хора, които физически отиват в магазините, за да купуват продукт, особено за дрехите.
 Очевидно е по-лесно да се избере дреха онлайн, да се избере размерът и да се доставят стоките у дома, вместо да се излизат на място и след това да се "рискува" да не се намери това, което искате. Миналата година, освен това, Холандия отбеляза увеличение на наетите имоти, което доведе до реалния рекорд в нидерландския сектор на недвижимите имоти, въпреки покачването на цените.
Ако преди четири години стойността на една обща сделка с недвижими имоти достигна около три милиарда евро, в момента седемте милиарда са достигнати и превишени.
 Учениците също изиграха своята роля, дори предимно. Ние сме се превърнали в реални нови инвеститори.
 Благодарение на тях холандският пазар на недвижими имоти е преместил повече от 700 милиона евро.
Какво да кажем, Холандия започна новата година с гръм и трясък.
 Надяваме се, че може да продължи така през останалите 11 месеца!

Подобни публикации

Търсене в Realigro

 

    сметка Realigro

    Информационен бюлетин

    • Twitter
    • Facebook
    • LinkedIn
    • Instagram
    2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
    Neikos Digital Agency
    1. Предпочитания

      Предпочитания За по-добро използване на сайта Realigro, настройте вашите предпочитания за език, валута, квадратни метри или квадратни инча.

      Задайте сега Да не се показва отново
    BB