Студентски жилища и ИКТ: ново раждане в недвижимите имоти

Колко технологията влияе върху недвижимите имоти? Много, според резултатите от основните статистически проучвания.
Ясен пример за това как тази комбинация е наистина успешна, можем да видим в творбите, посветени на разширяването на H-Campus.

За какво говорим? Нека започнем с ред. Кампусът H-Farm, разположен в националния парк Sile, е един от най-известните и важни селскостопански имоти в Италия. Географското му местоположение е много стратегическо, като се има предвид, че е само на 12 км от летището във Венеция, на 20 км от летището в Тревизо и на 50 км от Падуа.

На това място, перфектно свързано с основните летища в района, ще бъдат реализирани различни проекти за недвижими имоти, благодарение на използването на ИКТ.

Следователно H-Campus има за цел да гарантира на младите хора необходимите основи, които да могат пряко да подкрепят и да взаимодействат с такава всеобхватна технологична промяна, като също така формират нови професионални фигури.

За постигането на тази цел се предвижда разширение, което да позволи разширение на сградата от 30 000 квадратни метра. Всичко с преустройство на обемите на бивши структури, които в момента са в занемарено състояние. Освен това студентската резиденция, включена в проекта, ще посрещне 250 студенти, заедно със спортен център от 7000 квадратни метра и други структури, които ще увеличат икономическата, но и социалната стойност на проекта.

Но този страхотен пример за тясната и мощна връзка, която може да се установи между новите технологии и света на недвижимите имоти, не свършва дотук. Този факт е предопределен да бъде един от най-технологично развитите центрове, благодарение на предоставянето на 5G завод (един от първите в целия полуостров) изключително устойчив!
Достатъчно е да се каже, че благодарение на въвеждането на фотоволтаични системи за съхранение ще бъде възможно повторното използване на енергия, равна на 85% от необходимите нужди.

Но как един проект може да уважава околната среда, като защитава зелените площи?
Просто се отделя "площ (28 хектара) за засаждането на над 3000 нови дървета, за да се защити биоразнообразието. Следователно ясен проект, в който интересът към новите технологии, младите хора и предизвикателствата на днешното общество се сближават, без да се пренебрегват по-екологичните аспекти.

Но кой е решил да финансира този проект толкова добродетелен и в същото време взискателен по отношение на първоначалните финансови нужди?
 Операцията се роди като идея през 2017 г., благодарение на възможността да се тегли затворен фонд за недвижими имоти, а не спекулативен. Това решение, управлявано от групата Finint, направи възможно реализирането на този голям проект със значителна финансова помощ.
Какво да кажем, идеята наистина се грижи във всеки детайл: устойчива, иновативна и най-вече отлична, която да върви срещу нуждите на пазара на недвижими имоти, който става все по-разнообразен.

Всъщност е просто да се отбележи, тъй като сега са създадени нови категории недвижими имоти, вече не традиционни. Но разнообразен според нуждите на общество, което винаги е готово да яхне вълната на промяната!

Търсене в Realigro

 

    сметка Realigro

    Информационен бюлетин

    • Twitter
    • Facebook
    • LinkedIn
    • Instagram
    2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
    Neikos Digital Agency
    1. Предпочитания

      Предпочитания За по-добро използване на сайта Realigro, настройте вашите предпочитания за език, валута, квадратни метри или квадратни инча.

      Задайте сега Да не се показва отново
    BB