InvestPro Полша Варшава 2019: възможностите в Полша до 2020 г.

Досега сте се научили да ни познавате. Ние от Realigro винаги се опитваме да намерим изгодни възможности, които да ви позволят да промените коренно живота си с правилната инвестиция.
Независимо дали става въпрос за държава, която е известна със своята идентичност дори на международно ниво, или ако това е страна, която е малко известна, ние винаги успяваме да идентифицираме реалности, които отговарят на нуждите на бъдещите инвеститори.

 Днес решихме да подчертаем колко важно е винаги да бъдете в крак с темата за недвижимите имоти, за да не изпадате в груби грешки, но които биха могли да компрометират важна инвестиция.

Фокусът на нашето ръководство днес се намира в Полша, по-специално на InvestPro Poland Warsaw 2019. Това е международно известна конференция и Expo, която ви позволява да дадете ясен и детайлен преглед на управлението на активи, банковото дело и консултациите с недвижими имоти.

 Този инструмент може да бъде основен за предприемачите в сектора, тъй като им позволява да идентифицират и обменят информация за търговско развитие, трансфер и инвестиции.
Идеалното място да се възползвате от възможностите, необходими за разширяване на вашата мрежа (професионални и други) с партньори и клиенти, така че да сте в крак с последните новини и най-вече по печелившите теми за оптимално планиране на вашите проекти за недвижими имоти.

Всичко това не е ограничено само до нация Полша, но се разширява до разлив на петрол, което позволява да се създаде релационна мрежа с нациите, които предлагат същите възможности или колкото и да се допълват с тези, които вече съществуват на пазара на тухли.

Това събитие ще се проведе във Варшава на 12 и 13 септември. Ето основните причини, поради които е от съществено значение да участвате в това събитие:

- Присъствието на над 20 важни международни лектори

- 15+ показателя

- 250+ делегати

- Ефективна работа в мрежа с водещи експерти

- Уникална възможност за получаване на най-новата информация

- Лични познания на инвеститорите и клиентите

- Консултации на спонсори и партньори

Сред темите, обхванати от тази конференция, ние идентифицираме без сянка на съмнение, че насърчаваме глобалната прозрачност на данъците при договаряне на всякакви решения за продажба и отдаване под наем.

Първите притеснения за инвеститорите се крият и в прекомерния размер (в числово изражение) на обемите, които характеризират целия недвижим имот. За да се избегне загуба в икономическо-финансово отношение, когато липсват предпоставките за ясен договор, ще бъдат разкрити планове за действие за преодоляване на тази малка, но важна пречка.

Всичко ще бъде подчертано от присъствието на индустриални лидери, които ще дадат своите насоки за по-добър анализ на самия пазар, но преди всичко, за да разберат подробно какви ще са бъдещите тенденции на световните недвижими имоти. Накратко, „възможност да не се пропусне; следователно, просто трябва да подготвите билети за Полша!

Търсене в Realigro

 

    сметка Realigro

    Информационен бюлетин

    • Twitter
    • Facebook
    • LinkedIn
    • Instagram
    2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
    Neikos Digital Agency
    1. Предпочитания

      Предпочитания За по-добро използване на сайта Realigro, настройте вашите предпочитания за език, валута, квадратни метри или квадратни инча.

      Задайте сега Да не се показва отново
    BB