Най-високият Passivhaus някога!

Чували ли сте някога за Пасивхаус? Този термин със сигурност няма да е нов за нашите читатели. Всъщност, в едно от предишните ръководства, ние обсъдихме как този нов тип собственост е революционизирал глобалната структура на недвижимите имоти. Затова преди да влезете в днешните новини, препоръчително е да направите крачка назад и да дадете повече информация по въпроса. Терминът Passivhaus се отнася до зелено строителство. В детайли, „пасивната сграда“, буквално преведена от немски, представлява нов начин на живот в дома. Това е автономна структура, която успява да покрие повечето си енергийни нужди, като отопление и влагане на енергия, благодарение на иновативни устройства.

За да бъдем точни, пасиви. Следователно, всяка система за енергоснабдяване, типична за пасивна къща, няма да изисква подкрепата на външни енергийни доставки. Предимството? Насладете се на несъмнено екологичен имот и много по-леки сметки! Затова не е изненадващо, че този тип имоти спечели не само природозащитници, но и нови инвеститори, които желаят да направят важна стъпка, но в същото време насочени към бъдещи спестявания.

След като дадем на всички наши читатели възможността да разберат напълно какви са особеностите на passivhaus, нека да стигнем до същността на настоящата ни рубрика. Изглежда, че Ванкувър ще бъде обстановката, която ще бъде домакин на най-големия небостъргач, построен някога, отговарящ на стандартите за качество, типични за пасивните сгради. Наистина важно решение, в период, в който изменението на климата се трансформира и натоварва ежедневните ни навици.

Целта на този проект е да се съчетае съвременната архитектура с необходимостта да се отговори на глобалните предизвикателства, налагани от все по-инвазивното общество към околната природна среда. Със своите 178 метра височина и близо 500 енергийно ефективни жилищни единици, конструкцията ще надмине Bolueta в Билбао. В момента се смята за най-високата сграда в света. За пореден път Канада показа голяма чувствителност към околната среда, до степен да бъде разглеждана като потенциален кандидат за титлата „„ най-устойчива държава в света “. Но каква ще бъде окончателната форма на тази сграда? Отново архитектите ще ни изненадат с извити и вълнообразни линии, съставени от метални ленти. Всички покрити със зелено, което символизира, според архитектурната фирма, новото начало, към неудържима тенденция, като тази на зеленото строителство.

А интериорите? За съжаление все още не можем да отговорим на този въпрос, като се има предвид, че студиото реши да не разкрива поне засега подробностите, свързани с интериорния дизайн. Но ние сме сигурни, че дори и в този случай те ще ни оставят без думи. Докато чакате да видите най-екологично устойчивия небостъргач в света напълно завършен, препоръчваме ви да бъдете актуализирани на нашия портал! Всеки ден ще ви даваме все по-интересни новини по различни теми, които гравитират в света на недвижимите имоти! Така че, не се отчайвайте! Дори и в най-студените дни, ние от Realigro ще ви правим компания!

Търсене в Realigro

 

    сметка Realigro

    Информационен бюлетин

    • Twitter
    • Facebook
    • LinkedIn
    • Instagram
    2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
    Neikos Digital Agency
    1. Предпочитания

      Предпочитания За по-добро използване на сайта Realigro, настройте вашите предпочитания за език, валута, квадратни метри или квадратни инча.

      Задайте сега Да не се показва отново
    BB