Предложение и предлагане в търговията на дребно: промените

Сегментът на дребно ще претърпи много силна промяна. Както от страна на търсенето, така и от страна на предлагането. В цяла Европа има трудности и ще има. Но това не е въпросът. Промените засягат главно районите около така наречените „търговски улици“. Но за да дадем по-ясна картина на ситуацията, решихме да се съсредоточим повече върху тази тема. Така че, след като анализираме подробно проучванията, докладвани от експертите, посочваме промените, свързани с този сектор.
Нека започнем с отговора на най-популярния въпрос. Какви ще бъдат последствията, които ще засегнат търговията на дребно до най-луксозните търговски улици?

На първо място трябва да се разграничат три категории пътища: тези на масовия пазар, тези на лукса и тези на достъпни цени.
В първия случай говорим за разнообразен водосбор. Което означава, че обаче ще има нужда да се поддържа наличността на недвижимите имоти, за да се ограничава търсенето в съществуващите структури. И в някои случаи да ги разширите. Следователно се предполага увеличение на офертата.
Във втория случай обаче, както е добре известно, се говори за недосегаем сегмент. Търговията на дребно, свързана с луксозни търговски улици, вероятно ще остане непроменена. Елитните клиенти няма да пропуснат, като се има предвид, че този сегмент предизвиква 80% от обема на продажбите във всяка страна.

Последната категория, от друга страна, е най-малко анализирана. Най-малко очевидно. Говори се за търговските улици, заети от нишови марки, които като такива са изключително чувствителни към промените.
Накратко, ще има промени, но до каква степен? Основният проблем е този, свързан с измерения аспект. Фиксираните разходи за поддържане на търговско пространство на важна повърхност в експлоатация са по-високи от стандартните. Решението ще бъде да се движат онлайн, засягащи света на офлайн (и следователно недвижими имоти).
Всъщност пълното закриване на много предприятия не е изключено. Не е възможно да се намери по-малко или по-малко остра криза, що се отнася до търговията на дребно, между различните европейски и неевропейски страни. Това е така, защото разпространението на марките, особено на най-известните, е разширено през границата по доста хомогенен начин.
В заключение се приема по-забележима промяна в достъпната и в масовата (последната е трудна за дешифриране предвид размера на търсенето).

Надяваме се този критичен период да бъде възможно най-въздействащ за пазара на недвижими имоти (също като се вземе предвид сегментът на дребно). За момента се очаква завръщане към нормалното, дори постепенно.
Ние от Realigro ще продължим да информираме читателите си, за да можем да анализираме недвижими имоти не само за пазара на наеми и продажбите на жилища. Но също така и за всички на пръв поглед вторични аспекти на недвижимите имоти, но които, както видяхме, представляват фокусна точка за цялото общество.

Търсене в Realigro

 

    сметка Realigro

    Информационен бюлетин

    • Twitter
    • Facebook
    • LinkedIn
    • Instagram
    2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
    Neikos Digital Agency
    1. Предпочитания

      Предпочитания За по-добро използване на сайта Realigro, настройте вашите предпочитания за език, валута, квадратни метри или квадратни инча.

      Задайте сега Да не се показва отново
    BB