От автомобили до недвижими имоти: преминаването на Aston Martin

Кой би си помислил, че може да има тясна връзка между недвижимите имоти и автомобилния свят? Е да! Новостта, която предстои да ви представим, идва именно от този съюз. Но преди да влезем в достойнствата на тази нова новост, нека продължим по ред. Марката, поставена под въпрос за този скок в неизвестното, е известната марка Aston Martin.

Защо, питате, беше възможна тази промяна? Просто: чрез общата нишка, която обединява различни икономически сектори с този в областта на недвижимите имоти, а именно дизайна. Това е вярно! Aston Martin премина от двигатели към интериорен дизайн за луксозни домове. Забележително предизвикателство, което ние от Realigro със сигурност не можехме да не коментираме. Така че, ако сте готови и искате да научите повече, можем да открием тази мини колона. Предполагаме, че това е истинско сътрудничество, станало възможно благодарение на помощта на архитектурната фирма S3 Architecture.

Резултатът от тази работа е под формата на истинска къща, наречена "Силван Рок". Име, предназначено да прави история и особено в долината Хъдсън в Ню Йорк, на няколко километра от Манхатън. Какъв е очакваният проект? Това е къща с ъглов дизайн, заобиколена изцяло от природата и която се простира върху земя, която заема повече от 22 хектара. Цялата фасада ще се състои от стъклени панели и много специален материал: така нареченият почернен кедър.

Дори покривът ще предизвика тези цветове, толкова плътни с пигменти, благодарение на тъмния метал, от който ще бъде съставен. Освен това е необходимо да се посочи двойна характеристика, която ще направи това свойство уникално. Наличието на алтернативен дизайн, съчетан с поверителността, гарантирана от 100% селски контекст. Всичко това ще генерира истинско изживяване за късметлиите, които ще отидат да живеят там, в най-пълния лукс на простотата. Гаражът също ще бъде акцент. Всъщност ще има привилегировано място, като се има предвид, че ще бъде поставен в подземна стая с, чуйте, чуйте, препратка на всеки рафт към известното лого на производителя на автомобила. Освен това, винаги под земята, ще има офис, постоянно осветен от естествена светлина.

Приземният етаж, от друга страна, ще се състои от основните стаи, без да се забравя закрития плувен басейн. Истински скъпоценен камък, неизбежен в тази новост на недвижимите имоти. Aston Martin ще се фокусира основно върху интериора на къщата. Някои слухове ни казват, че шоколадовият цвят за мебелите и паркета ще са майсторите. Масите ? В мрамор! И, разбира се, по-голямата част от тапицерията ще бъде кожа. Само за да предизвикам луксозна и елегантна обстановка. Следователно разкош в тази къща няма да липсва. Що се отнася до цените, много малко се знае. Но решихме да поговорим за това именно, за да съобщим колко много недвижими имоти могат да бъдат от основно значение и в секторния процес на преквалификация. В този случай, отнасящи се до автомобилния сектор, който е решил да доведе до тухли, чрез дизайн!

Търсене в Realigro

 

    сметка Realigro

    Информационен бюлетин

    • Twitter
    • Facebook
    • LinkedIn
    • Instagram
    2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
    Neikos Digital Agency
    1. Предпочитания

      Предпочитания За по-добро използване на сайта Realigro, настройте вашите предпочитания за език, валута, квадратни метри или квадратни инча.

      Задайте сега Да не се показва отново
    BB