Умното село: новата тенденция след Covid

Нова индустриална революция е тази, която се прилага в момента. В критичен период като този, който преживяваме. Чудим се какви са потенциалните решения, за да се опитаме да амортизираме тези проблеми. Между съмненията и несигурността се появи това, което се нарича нов проект за управление. Тази, свързана с умното село. От какво се състои тази новост? За да научите повече, просто прочетете следващите редове, където ще ви покажем този нов проект!

Трябва да започнем от предположението, че промяната се движи по два коловоза. Първият се отнася до проект, изцяло базиран на растеж. Втората, базирана на устойчиво планиране, така че селските райони да не загубят традиционната си идентичност. Истинско предизвикателство, което вижда интелигентните градове в центъра на тази игра. В тази колона обаче ще се направи позоваване на умното село, именно за да се подчертае значението на областите, които са най-свързани със селските райони и които, за съжаление, в днешно време трябва да се справят със свят, който е все по-умен и жертва на промяна. И така, кои са областите, върху които да се възползваме в тази фаза на революцията? За да ги дефинираме по-добре, решихме да създадем един вид списък, който ви представяме:

- Инфраструктурите, свързани и с телекомуникациите: ярък пример? Wi-Fi, който ви позволява да създавате реални мрежи дори на ниво известност на най-ограничените места и подложени на технологични трудности.
- Локално разпределение на алтернативна енергия: чрез слънчеви панели или благодарение на така наречените интелигентни мрежи
- Разпределение на храни и основни потребности на местно ниво: необходимо за популяризиране на самия район, по отношение на рециркулацията на икономиката в района и равномерното разпределение на свързаните индустрии.
- Интелигентна мобилност: разбира се като лекота на придвижване с обществен транспорт, която задължително трябва да бъде проектирана по екологичен начин
- Премахване на изоставените полета, с последващо преустройство на същите, също в производствени или съвместни работни зони

Как всичко това може да бъде свързано с недвижими имоти? Просто обмисляйки, благодарение на тези иновации, най-изостаналите райони, подходящи за изграждане на специално пригодени имоти за пазар, все по-обект на пандемичната криза. Следователно е необходимо да се активира този проект, за да се насърчи както строителният сектор, така и този на недвижимите имоти, да се придвижи към посоката на екологична, икономическа и социална устойчивост.

Това, което най-много плаши величията на недвижимите имоти, е невъзможността за движение от потенциални купувачи. И следователно липсата на интерес към този сектор. Вместо да се обезценяват свойствата, е необходимо да се изберат решения за преустройство, които са по-съвместими с околната среда. Следователно става въпрос за преоткриване на по-селските райони и превръщането им в нови интересни центрове за националните и, защо не, и международни тухли.

Така че, ако сте любопитни да разберете кои райони ще бъдат засегнати в този екологичен процес на промяна или просто искате да сте в течение относно развитието на недвижимите имоти през следващите дни ... решението е само на един клик разстояние!

Търсене в Realigro

 

    сметка Realigro

    Информационен бюлетин

    • Twitter
    • Facebook
    • LinkedIn
    • Instagram
    2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
    Neikos Digital Agency
    1. Предпочитания

      Предпочитания За по-добро използване на сайта Realigro, настройте вашите предпочитания за език, валута, квадратни метри или квадратни инча.

      Задайте сега Да не се показва отново
    BB