Нова рецесия във Великобритания

След като ситуацията след Brexit изглеждаше далечен спомен, пазарът на недвижими имоти във Великобритания се изправи пред драматична ситуация. Въпреки това, аналогично на всички останали нации по света. Тази, свързана с епидемията от Covid. Въпреки че са приложени политики за съживяване, дори и в този случай не беше възможно да се получат желаните резултати.

Един от най-силните пазари на недвижими имоти досега е подложен на бавна криза, която сякаш го изби. В подробности наемите са в очите на урагана. Малко по културни причини (които карат британците да не купуват къща, а да сключват договори за наем), малко за външно търсене, все по-фокусирано върху наемите. В днешната колона ще се опитаме да разберем каква е ситуацията в момента в тази страна и най-вече колко е пълната загуба на британския пазар на недвижими имоти. Така че, ако искате да купите имот, да сключите договор за наем или просто ако се интересувате от темата, просто трябва да прочетете следващите редове!

Изхождаме от прогнозните данни, според експерти, се предполага спад в годишните лизингови договори средно 5%. До 2024 г. Което означава едно: вечна рецесия за Обединеното кралство. Що се отнася до общите загуби, в случая говорим за над 4 милиарда паунда. Особено в областите Уестминстър, Тауър Хамлетс и Уондсуърт. Следователно е ясно, че най-засегнатият град ще бъде този на Лондон. Следователно собствениците трябва да се подготвят за удара.

Това е така, защото потенциалните инвеститори също ще бъдат засегнати от тази ситуация. Или самите наематели. Всъщност се предполага, че намаляването на доходите ще доведе до по-голяма несигурност на пазара на труда и съответно загуба на интерес към недвижимите имоти.
Сред най-популярните алтернативи, за да се опитаме да отстраним тази криза, ние определяме дългосрочни договори. За да се гарантира безопасен вход. За собствениците, които все още не са подписали договор, обмислената опция е подобрена, следователно, да предлагат наем въз основа на тези договори.
Освен това трябва да се отбележи, че повечето решения (по отношение на наемите) на лондонския пазар не отговарят на новите параметри след Covid. Имаме предвид наличието (много търсено) на големи зелени насаждения, площи, посветени на работа на работа и по-големи и по-изолирани помещения.

В реалност като Лондон намирането на изгодна сделка е почти невъзможно. Накратко, със сигурност не можем да говорим положително за скобите, които националните недвижими имоти преживяват. Явно се надяваме, че всичко може да бъде разрешено бързо. Надявайки се, че няма да възникнат допълнителни контрасти между предлагането и предлагането. Докато чакате да разберете повече, ви каним да се консултирате с нашия портал всеки ден. Ще намерите заинтересовани и винаги актуални статии за това как се движи националният и международният пазар на недвижими имоти. Очевидно в пълен стил Realigro!

Подобни публикации

Търсене в Realigro

 

    сметка Realigro

    Информационен бюлетин

    • Twitter
    • Facebook
    • LinkedIn
    • Instagram
    2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
    Neikos Digital Agency
    1. Предпочитания

      Предпочитания За по-добро използване на сайта Realigro, настройте вашите предпочитания за език, валута, квадратни метри или квадратни инча.

      Задайте сега Да не се показва отново
    BB