Нова Зеландия и селото за продажба

Нова Зеландия е уникална земя. И географски, и ландшафтно, и културно. Всъщност той е домакин на много етнически групи от цял свят. Едно от най-популярните места за преместване. Но днес решихме да поставим тази нация в центъра на нашата колона, за наистина необичаен фактор. Често говорим за структурни промени, пазарни тенденции, но никога досега не сме срещали подобна тема. Без прецеденти.

В Нова Зеландия се появи село в националните имоти. Е да! Не говорим за прости конструкции или изключително луксозни свойства. Хипотетичната продажба се отнася до цяла реалност. Ако това ви кара да се усмихвате, това, което ще добавим, ще ви остави без думи. Всъщност не е просто село. Сякаш вече не е достатъчно необичаен като анонс, се вмъква допълнителна функция

. Всяка къща, принадлежаща на това място, е в стил Далечен Запад! Малко принудена да бъде Нова Зеландия? Може би да. Но новината подлудява всички диви западни инвеститори! Но за да разберем по-добре как е структурирана тази нетипична реалност, нека направим правилна крачка назад. Кога се роди страната? И защо беше пуснат в продажба едва сега?
През 2002 г. Бедогни, основател на известна компания за производство на стъкла, решава да построи село. Точната реплика на гранична страна в Киоминг (от 1960 г.). Използваният материал беше прост.

Всичко, което основателят притежаваше след многобройните си пътувания, които го видяха ангажиран с откриването на Съединените американски щати заедно със съпругата си. В момента в страната има десет исторически сгради. Те включват наличието на кино, офис на шерифа, билярдна зала, съдебна палата и сграда с 13 стаи за около 22 души.

Накратко, изглежда, че наистина се е върнал назад във времето! Но това не е всичко. Доскоро, за да се опита да подчертае местната красота, селото беше обстановката за много събития. В пълен западен стил! Но имаше и сватби, за любителите на споменатия по-горе стил. Накратко, говорим за уникална и без съмнение безпрецедентна реалност. Любопитни ли сте да го достигнете? Е, ето как можете да го направите. Селото се намира на северния остров на страната, на около шест до седем часа път с кола от Окланд.

Но ако в допълнение към посещението, нямате търпение да направите малко допълнителна стъпка и да станете собственици на това бижу, това ще ви бъде достатъчно "само" 7,5 милиона долара. Превърнати в евро, говорим за 6,6 милиона. Накратко, това е повече от пропорционална цифра, като се има предвид уникалността на мястото, но и много високото ниво на благополучие, което се ползва в Нова Зеландия. И така, готови ли сте да се върнете на стария Запад?

Подобни публикации

Търсене в Realigro

 

    сметка Realigro

    Информационен бюлетин

    • Twitter
    • Facebook
    • LinkedIn
    • Instagram
    2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
    Neikos Digital Agency
    1. Предпочитания

      Предпочитания За по-добро използване на сайта Realigro, настройте вашите предпочитания за език, валута, квадратни метри или квадратни инча.

      Задайте сега Да не се показва отново
    BB