От келтска хижа до къща за кучета: италианската новост

Кой би си помислил, че келтската хижа по-късно ще се превърне в дом за кучета? Да, днес нашият портал става за този четирикрак водач! Чудатост, която заслужаваше да бъде подчертана от нас в Realigro. Известно е, че не е подходящ момент, особено след като рискът от ново заключване плаши много държави. Но от време на време трябва да чуете по-леки новини. Но все пак интересно. И така, днес, както ще разберете, ще открием как е възможно да се превърне древна хижа, свързана с келтската традиция, в къща за кучета. Да започнем с идеята. Италианският гений на архитекта, решил да подпише този проект, имаше една цел.

За да се съчетае вече съществуващия келтски класически стил с необходимостта да се създаде подходяща среда за посрещане на кучета в най-горещите месеци в планината. Ето защо не е изненадващо как проектът е наречен „къщата на Хайди“. Следователно стилът е типичен за планинските вили, който обаче не променя типичната древна структура, на която се радва самата хижа. Избраните материали за реализацията на тази алтернативна идея са екологично устойчиви и с много ниско въздействие върху околната среда. Дървото и камъкът, освен че напомнят оригиналната ера на конструкцията, ви позволяват да изолирате къщата от топлината в най-горещите месеци. Поддържане на оптимална среда дори за най-горещото лято. В допълнение, наличието на големи изцяло покрити веранди гарантира пълна прохлада и най-вече идеална за нашите приятели с 4 крака.

Но как се развива цялата къща? Централната зона е посветена на хола и стаята за гости. Като цяло сградата е разположена на два етажа, всички изцяло осветени от слънчева светлина. Очевидно не липсват изключително усъвършенствани системи за сигурност, както и обща система за домашна автоматизация за цялата конструкция. Всъщност иновацията, която този проект представлява, е от съжителството на типични елементи от келтската традиция, които са перфектно съчетани с технологичните нужди, изразени от днешното общество. Говорим и за безпрецедентна структура, тъй като тя има за цел да върне една стара хижа на светло и да й даде крайно нетрадиционна употреба.

Също така ви напомняме, че под главните стълби е създаден голям склад както за избягване на допълнителни загуби на пространство, така и за гарантиране на още по-хладна и по-защитена среда за щастливите четириноги приятели, които ще бъдат домакини на структурата.

Накратко, уникално място, което със сигурност ще открие нова референтна цел за международния пазар на недвижими имоти. Така че, ако се интересувате от откриването на нови алтернативни проекти или просто искате да сте в течение с последните новини на пазара ... просто трябва да следите нашия портал Realigro! Всеки ден ще откривате най-пресните новини!

Търсене в Realigro

 

    сметка Realigro

    Информационен бюлетин

    • Twitter
    • Facebook
    • LinkedIn
    • Instagram
    2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
    Neikos Digital Agency
    1. Предпочитания

      Предпочитания За по-добро използване на сайта Realigro, настройте вашите предпочитания за език, валута, квадратни метри или квадратни инча.

      Задайте сега Да не се показва отново
    BB