Работа в къщата след къщата: най-популярната

Постът Covid изглежда коренно промени живота ни. И недвижимите имоти несъмнено са един от най-засегнатите сектори по отношение на съществените промени. Всъщност най-популярните видове са различни, в сравнение с периода преди Ковид. В предишните ръководства анализирахме как се е променило отношението на потенциалния купувач към недвижимите имоти. Оказа се, че благодарение на тази критична ситуация е възможно да се създадат нови референтни цели.

Класифицирано по възраст и предпочитания. Но кои бяха най-популярните ремонти? За да отговорим на този въпрос, решихме да съберем данни, свързани със статистическите проучвания, проведени в международен план. Така че нека разберем кои са най-големите искания!

На първо място, необходимостта от непрекъснато пространство между външната и вътрешната среда. Както често посочваме, за новите инвеститори е от основно значение да се насладят на имот с балкон или градина. Накратко, концепцията за разделяне на закрито - на открито е напълно преодоляна.

Има и много заявки за транспортиране на определени типично вътрешни пространства отвън. Основен пример? Кухнята ! Идеален за лятото, но и през други сезони, ако е подходящо покрит с големи прозорци!
Друг елемент, който беше основен в процеса на преструктуриране след Ковид както във физически, но преди всичко в психологически план, е този, свързан с така наречения „свободен ъгъл“. Какво се разбира под този термин? Под свободен ъгъл означава гъвкава и многостранна среда. Подходящ за всички нужди на собственика на дома. Район, лесно превърнат в креативна зона, релакс или дори посветен на Направи си сам.
Накратко, област, в която да се преоткриеш.
И сред тях се очертава и детайлът на сега известната интелигентна работа. Толкова много, за да се превърнете в централен елемент дори в структурата на вашия дом.

Поради това бяха поискани предимно монтажни работи на влакна, създаващи изолирани среди по отношение на останалата част от къщата или дори създаване на персонализирани среди, оборудвани с високи технологии. Накратко, нова структура, която се вмъква от нулата в среда, която преди това трябва да е чужда на света на работата.
Освен това не на последно място се обръща внимание на най-добрата изолация на имота. Пестенето на енергия взе решаваща роля след Covid. Изолацията на вашия дом с високо енергийно ефективни материали вече е основна стъпка както за тези, които искат да закупят нов имот, но и да преустроят съществуващия.

Накратко, това са основните елементи, разкрити от международната статистика, които ни накараха да разберем колко неразривна е връзката между обществото и недвижимите имоти. Не можем да правим дългосрочни прогнози, за да разберем какви ще бъдат последствията в тази област в бъдеще. Сигурното е, че ние от Realigro винаги ще ви информираме за промените, които ще засегнат пазара на недвижими имоти във всичките му форми!

Търсене в Realigro

 

    сметка Realigro

    Информационен бюлетин

    • Twitter
    • Facebook
    • LinkedIn
    • Instagram
    2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
    Neikos Digital Agency
    1. Предпочитания

      Предпочитания За по-добро използване на сайта Realigro, настройте вашите предпочитания за език, валута, квадратни метри или квадратни инча.

      Задайте сега Да не се показва отново
    BB