Древно и модерно: новостите в дома деко

Често има тенденция да се мисли, че с настъпването на новата година всеки стил, принадлежащ на миналото, е изоставен. В действителност не е така. Често се занимавахме с дискурса в ретро стил. Всъщност за любителите на винтидж е най-доброто решение да не изоставяте напълно вкусовете си по отношение на интериорното обзавеждане. И ако сте особено любители на античните мебели и искате да намерите правилния компромис с модерността? Ето някои от най-новите съвети от водещи експерти за домашно деко. Ще успеете да не се откажете от вашите мебели и обзавеждане, като същевременно поддържате уникален стил в домашната си среда.

Обикновено, когато мислите за върхови качества на античния апартамент, в колективното въображение се появяват някои основни елементи. За да улесним избора на детайлите, от които да започнете, за да реорганизирате домашната среда, припомняме:
- Тапет за облекчение
- Геометрични отпечатъци
- Обемни и пищни завеси
- Антични дървени мебели
- Висящи полилеи
- Картини с изключително обемни рамки
- Дълги и подвижни покривки, пастелни или шарени
- Калъфи за столове и дивани с внимание към най-малките детайли

Към тези елементи с голямо визуално въздействие трябва да свържем други, второстепенни, но все пак основополагащи. Как можем да забравим шкафовете на старата баба, пълни със сребърни съдове и керамични комплекти? Така че защо да не дадем на тези елементи нов живот? След това започнете да ги ревалоризирате, с прости лечения, за да съживите цвета. Освен това ги излагайте на ъгли, които биха останали празни и лишени от внимание. По този начин ще можете да се възползвате от малки детайли в своя полза.

И кой каза, че реколта е само в мебелите? Съвет, който е назначен от основните експерти за домашно деко, е този на дрехите. Ако имате дрехи или аксесоари, които напълно изразяват търсения стил, поставете ги на преглед. Може да създадете килер, за да може всеки, който влезе в дома ви, да направи скок в миналото. Очевидно в границите на умереността. Запомнете: когато става въпрос за домашно деко, законът „по-малко е повече“ печели всичко!

И ако искате да направите дома си по-привързан към една отминала ера, възползвайте се от музиката. Ами да. Ако имате достатъчно късмет, за да намерите радио на времето или свързаните с тях винили, всичко, което трябва да направите, е да ги позиционирате, за да създадете своя кът с древна музика. И защо не, може би пускането им в експлоатация не би било толкова лошо!

И така, след като имахме тези малки съвети как да украсите дома си в древен стил, без да се отказваме от удобствата на настоящето, всичко, което можем да направим, е да ви пожелаем добра работа! Ние от Realigro винаги сме готови да ви дадем правилната информация. Не само на пазара на недвижими имоти, но и на домашно деко и най-новите новини!

Подобни публикации

Търсене в Realigro

 

    сметка Realigro

    Информационен бюлетин

    • Twitter
    • Facebook
    • LinkedIn
    • Instagram
    2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
    Neikos Digital Agency
    1. Предпочитания

      Предпочитания За по-добро използване на сайта Realigro, настройте вашите предпочитания за език, валута, квадратни метри или квадратни инча.

      Задайте сега Да не се показва отново
    BB