Недвижими имоти за семейства: най-добрите градове

Нуждите на инвеститорите никога не са еднакви, тъй като всяка референтна категория представлява потребности, които определят търсенето в света на пазара на недвижими имоти. Въпреки че е очевидно, че през последните години най-доброто време за инвестиране в тухла, с няколко изключения, е настоящото, трябва да се справим с различните играчи на пазара.

 Днес решихме да насочим вниманието си по-специално към много конкретна категория. Говорим за семейства. Независимо дали са повече или по-малко многобройни, те представляват интересите сами по себе си. Така че, ако и вие искате да се преместите в нова държава със семейството си, просто ще трябва да прочетете следващите няколко реда. Ето няколко идеи, които да вземете под внимание, ако мечтата ви е да се преместите в град, подходящ за нуждите на вашето семейство.
Така че, ако сте готови, можем да започнем с днешната ни колона!

Започваме от най-добрите нации. Както вече е известно, страните от Северна Европа в тези случаи се отличават с наистина уникални особености. Дания се нарежда на първо място в нашата класация. Модел по отношение на помощта за родители, благодарение на иновативните политики за защита на родителския отпуск. Не липсват и отличните здравни грижи и безплатно образование.
За да избегнете обратните причини, Казахстан, който е поставен в дъното на класацията.
Швеция и Норвегия следват на второ и трето място.

Последният с по-висок брутен доход на глава от населението в света и със значителни възможности за работа се радва на доказана система за социално подпомагане. Медицинските разходи са минимални и освен това държавата позволява и отпуска редица субсидии за подпомагане на семейството. От това следва, че издръжката на дете по отношение на разходите е минимална. Подобна е ситуацията в Швеция.

Ако напуснем скандинавските страни, ако насочим вниманието си към най-добрата държава досега, Швейцария ще спечели, следвана от Канада и Япония.
В допълнение към бюрократичната лекота, елемент в полза на домакинствата в Швейцария е ниският брой данъци, които трябва да се платят. Няма конкретни закони, които ограничават и забавят системата. Цялата работа е доста линейна. Освен това отличната система за сигурност и почти обсебващият ред и чистота на самите граждани правят тази страна наистина неподражаема.

От друга страна, Канада представлява „щастлив остров“ за семействата. Много са инвестирани в обществената здравна служба, с високи постижения. Мултикултурният климат и най-вече отлична система за благосъстояние също приписват характеристики на тази нация, които не бива да се подценяват.

По отношение на цените, очевидно, за да се купи имот, променливостта е доста голяма във всички тези страни. Това, което изтъкнахме в този раздел, е благоприятната ситуация, която потенциално един семеен мъж би могъл да намери при преминаване към нова нация.

Така че в коя държава ще изберете да пренасочите през 2020 г.?

Подобни публикации

Търсене в Realigro

 

    сметка Realigro

    Информационен бюлетин

    • Twitter
    • Facebook
    • LinkedIn
    • Instagram
    2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
    Neikos Digital Agency
    1. Предпочитания

      Предпочитания За по-добро използване на сайта Realigro, настройте вашите предпочитания за език, валута, квадратни метри или квадратни инча.

      Задайте сега Да не се показва отново
    BB