Сили срещу Covid-19

След първите критични периоди изглежда, че ситуацията с Covid-19 е поне по-ясна за учените. И въпреки че проблемите продължават, изглежда, че да се измъкнат победители от това предизвикателство, в най-кратки срокове ще бъдат Виена и Лисабон.
Но нека се опитаме да дадем пълна картина на ситуацията, анализирайки подробно настоящата и следващата ситуация в основните градове. Както европейски, така и неевропейски.
Така че ако ви е любопитно къде и как недвижимите имоти ще се издигнат по-лесно ... добре, че сте на правилното място.

Световният пазар на недвижими имоти е ясен. Има силно забавяне и дълго време ще има много в недвижимите имоти. В началото на годината градовете, които бяха конфигурирани като най-добрите по отношение на растежа на пазара, бяха Париж, Маями, Берлин и Женева. Излишно е да казвам, че тази роза от потенциал, възникващ в недвижимите имоти, беше напълно нарушена. Вместо тези прекрасни и особени градски реалности, в момента идентифицираме Лисабон, Монако, Виена и Шанхай.
Но когато се защитаваме добре от тази ситуация, има и други столици.

Лондон и Лисабон по отношение на растежа ще имат 5% увеличение. Европейският пазар в своя среден диапазон вместо това намира Берлин, Женева, Виена и Мадрид. Тези градове, толкова различни един от друг, ще споделят повишение на цените, което ще се колебае между 1 и 4,9 процентни пункта.

Защо Лондон ще изпъкне? Тук идва забавната част. Градът на кралица Елизабет ще се стреми високо благодарение на феномена Brexit. Въпреки факта, че ситуацията по отношение на излизането от Европа предизвика много несигурности сред инвеститорите, именно изходът от ЕС ще позволи бързото издигане в Лондон. Изкачването ще има голямо влияние, ако вземем предвид, че през последните пет години цените са паднали с 25% по-малко.

Лисабон ще основава политиката си за недвижими имоти на цената на премиите, приписана на луксозни имоти. Малка наличност, но качество. Пазар, който ще включва елита, а не масовия.
Виена също ще намери убежище в лукс, с ефективно увеличение на цените дори в най-стандартните жилища.

От това, което можем да заключим, вторият пазарен пазар ще бъде този, който ще се възстанови най-лесно. Инвеститорите, които имат за цел да купят имот, вероятно ще го направят, за да имат възможност да намерят перфектната възможност (в най-кратки срокове) да излеят спестяванията си в качествена тухла. Ето причината, след максимум шест месеца според учени, ще има истински бум на исканията в столиците. Пазарът вместо първите къщи ще остане в рамките на националните граници. Отчасти поради липсата на цялостна визия за политическото, социалното и най-вече здравословното състояние на чужда държава, отчасти да се избегнат промени в период, толкова пълен с промени.

А ти, ще заложиш ли на тези градове, за да промениш живота си?

Подобни публикации

Търсене в Realigro

 

    сметка Realigro

    Информационен бюлетин

    • Twitter
    • Facebook
    • LinkedIn
    • Instagram
    2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
    Neikos Digital Agency
    1. Предпочитания

      Предпочитания За по-добро използване на сайта Realigro, настройте вашите предпочитания за език, валута, квадратни метри или квадратни инча.

      Задайте сега Да не се показва отново
    BB