Единичен и с котка: ad hoc под наем в Япония

Всеки път, когато една компания реши да се потопи в нова реалност, това прави чрез внимателно проучване на целевия сегмент. Тоест, частта от потенциалните потребители да бъде напълно удовлетворена по силата на техните нужди. Е, дори в недвижимите имоти важи същото "златно" правило. През годините пазарните сегменти всъщност са създадени, модифицирани или дори елиминирани. Сред новите записи ние идентифицираме Millennials, които направиха революция преди всичко „класическите“ договори за наем, създавайки така наречените пространства за живеене. В епоха, в която всичко е възможно, най-свежите и в същото време необичайни новини идват от Япония.

Очевидно в тази нация се е появил толкова голям сегмент, че е довел строителна компания да създаде ad hoc среда. Говорим за сингли с котка. Въпреки че въпросът може да предизвика ирония, знайте, че проектът е реален и повече от открит. Това е сътрудничество с четири ръце между строителната компания и марка за грижа за котки. Но какви ще са тези апартаменти? На първо място говорим за студия от около 30 квадратни метра, но с основна характеристика: те са оборудвани с всички възможни и въображаеми удобства за нашите котешки приятели. В подробности има: зони, където животното може да упражнява, други, в които да се движи свободно, зона, изцяло посветена на гризане, по-`` интимно '' пространство за нужди и зона за забавление с всички игри това би могло да подлуди котка от луда.

Това сътрудничество планира изграждането на 12 апартамента, които да бъдат предоставени за пазара под наем. Но това, което повечето любопитни хора си задават, и със сигурност и вие, е цената, за да можете да подпишете подобен договор. Общата сума за изплащане на наем за месец е 60 000 йени, което е около 500 щатски долара. Но това не е всичко! Съквартирантът и щастливият котешки приятел могат да се насладят на допълнителни предимства. Те включват бонус за подарък, който да похарчите за вашия домашен любимец във всеки магазин, посветен на него.

В допълнение, напомняме ви, че това е комплекс, изграден от еко устойчиви материали. Както зоните, създадени за благополучието на собственика, така и тези за животното, най-обичано от японците, се обработват подробно. Накратко, тази новина заслужава да бъде споделена, особено в период като този, който преживяваме, в който пазарът на недвижими имоти и строителство изглежда е във фаза на спиране. Всичко това ни дава надежда за забележимо възстановяване на световните недвижими имоти и ... защо не, също и за подобряване на проучването на потенциални нови инвеститорски клиенти.

А ти, би ли купил някога нова къща за четириногия си приятел? Докато чакаме отговора ви, ви каним отново да следвате нашия блог!

Подобни публикации

Търсене в Realigro

 

    сметка Realigro

    Информационен бюлетин

    • Twitter
    • Facebook
    • LinkedIn
    • Instagram
    2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
    Neikos Digital Agency
    1. Предпочитания

      Предпочитания За по-добро използване на сайта Realigro, настройте вашите предпочитания за език, валута, квадратни метри или квадратни инча.

      Задайте сега Да не се показва отново
    BB