Индийски социални жилища

Много се говори за умни градове. За да можем да превърнем нашите домове и градове в определено по-авангардни концепции. Но тази модалност, фокусирана върху интелигентното обновяване, не се реализира само и изключително в области, които вече са ясно развити. Развиващите се страни също приемат този нов склонност към териториално преустройство. Е, днес ще анализираме една нация, която изглежда много изостанала, но която обхваща общоевропейски проект по отношение на недвижимите имоти.

Говорим за Индия и за проекта за интелигентни социални жилища. Всъщност проект, насочен към изграждането на около хиляда жилища на достъпни цени в индийски град с над шест милиона жители, е одобрен и се изпълнява. Щастливото място е Пуне в западна Индия. Какво включва този проект?

Това е ново териториално преустройство, отказано чрез комбиниран проект за градоустройство. От една страна, ще бъде приложен модерен дизайн, от друга, ще бъде възприета мрежа от устойчиви решения в екологично, социално и икономическо отношение. Услуги, насочени към подобряване на качеството на живот, с нулево въздействие върху екосистемата чрез помощта на ИКТ (информационни и комуникационни технологии).

Но как ще се управляват всички тези услуги? И оттам идва забавлението. Всичко ще бъде управлявано и наблюдавано от просто и интуитивно приложение: Планетата App. Тази дигитализирана платформа и най-вече безплатно гарантира постоянен мониторинг на потреблението и директен достъп до услуги, посветени на хората, като споделяне.

Но защо това на Пуне е такъв иновативен проект за недвижими имоти? Защото това е една от първите дейности, които ще позволят на този континент да има решително по-отворена и иновативна перспектива от концепцията за недвижими имоти (изоставане в Индия).

Всъщност в Индия прекомерната демографска динамика е причинила важен жилищен дефицит, измерим с физическа нужда от около 27 милиона жилища на достъпни цени (които трябва да бъдат постигнати до 2030 г.).

За постигането на тази цел тридесет други проекта, които в момента са в процес на разработване, винаги ще се оказват на помощ на социални жилища.

Наистина амбициозен проект, който ще използва известни и известни инвеститори, които ще увеличат и инвестират в този план за преустройство. Няма реална конкретна сигурност, ако споменатите по-горе времена ще бъдат спазени.
Сигурното е, че в такъв критичен период като този, който преживяваме в момента, подобно алтернативно решение наистина може да бъде повратен момент както за местните недвижими имоти, но и за страна, която трябва на всяка цена да се подобри нейната икономика, за да не остане светлината на другите страни.

И така, ние ви каним както винаги да следите нашия портал, където ще качваме ежедневни актуализации за световната ситуация, свързана с недвижимите имоти!

Подобни публикации

Търсене в Realigro

 

    сметка Realigro

    Информационен бюлетин

    • Twitter
    • Facebook
    • LinkedIn
    • Instagram
    2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
    Neikos Digital Agency
    1. Предпочитания

      Предпочитания За по-добро използване на сайта Realigro, настройте вашите предпочитания за език, валута, квадратни метри или квадратни инча.

      Задайте сега Да не се показва отново
    BB