Нови линии на СЗО: Covid и дом

Изглежда, че за съжаление кошмарът на ново заключване се е върнал в много страни. Европейски и не.
Ние считаме къщата, нашия дом за най-безопасното място, за да избегнем всякакъв вид рискова зараза. Е, наистина ли сме сигурни, че това е така? За щастие, за да отговорим на този въпрос, въз основа на насоките на СЗО, ние от Realigro ще се погрижим за него, винаги готови да помогнем на най-съмнителните. Също така по отношение на домашната сигурност. И така, днес решихме да се посветим точно на това как да направим дома си безопасен и далеч от всякаква форма на риск. И така, ето някои елементи, които не трябва да се подценяват. На първо място, винаги според препоръките на експертите, трябва да оставите обувките си извън дома си. За съжаление домовете ни, особено тези с килими, могат да бъдат място за размножаване на разпространението на микроби и бактерии. Ето защо препоръчваме да имате специален контейнер, където просто да обменяте с чехли. Втората стъпка се отнася до дръжките. Настоятелно препоръчваме да не докосвате външните дръжки. Освен ако нямате ръкавици.

Ако случаят не е такъв, препоръчително е да санирате ръцете си веднага, след като се върнете в дома си. Това е така, защото дръжките са крайниците, най-изложени на рискове. Друг основен съвет е свързан с кухнята. Районът par excellence of conviviality рискува да се превърне в най-рискования ъгъл. Защото, особено в моменти на компания в семейството, всеки по време на обяд или вечеря, може да предаде всякакви микроби. Дори тези от Covid-19. В този случай ще бъде достатъчно да имате предвидливост, за да смените облеклото си, ако използвате възприетото външно. И, разбира се, санирайте ръцете си, преди да подадете храна или напитки. Също така не забравяйте да използвате различни чаши, чинии и прибори за хранене. За да преодолеете всякакви проблеми, ви призоваваме да използвате различни цветове за всеки член на семейството. В този случай дизайнът е полезен. Има много компании, които с няколко монети могат да решат този малък проблем. Но което, ако се пренебрегне, може да се превърне в обременяващо.

Въпрос, който мнозина си задават, е въпросът, свързан с вентилацията. Правилно ли е или не да се проветрява къщата? Е, дори и този случай, след няколко моменти на дискусия, експертите в сектора намериха отговор. Препоръчително е да „промените въздуха“ в дома си, но за период не по-дълъг от половин час. Това ще позволи рециркулация на въздуха, но не и трайна връзка с външната страна.
Това са съветите, които ви предлагаме да следвате. Припомняме ви, че на нашия портал можете да намерите допълнителна информация, новини по тази или други типични теми от света на недвижимите имоти. Ако сте любопитни да научите повече, просто трябва да следите. Нашият екип ще бъде готов да гарантира всякакъв вид информация, която търсите. Винаги ви напомня за основните правила за безопасност!

Търсене в Realigro

 

    сметка Realigro

    Информационен бюлетин

    • Twitter
    • Facebook
    • LinkedIn
    • Instagram
    2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
    Neikos Digital Agency
    1. Предпочитания

      Предпочитания За по-добро използване на сайта Realigro, настройте вашите предпочитания за език, валута, квадратни метри или квадратни инча.

      Задайте сега Да не се показва отново
    BB